Oud- en Nieuwrit (ZH)

Datum
-
Korte omschrijving
Dit wordt een leuke afsluiting van de kerstvakantie. Lekker toeren met je Classic of New Mini over mooie weggetjes. En er is ook gelijk de mogelijkheid om al je Minivrienden persoonlijk een goed nieuwjaar te wensen met veel Miniplezier.

Dit wordt een leuke afsluiting van de kerstvakantie. Lekker toeren met je Classic of New Mini over mooie weggetjes. En er is ook gelijk de mogelijkheid om al je Minivrienden persoonlijk een goed nieuwjaar met veel Miniplezier te wensen. oud en nieuw in de sneeuw

Voor wie is de Oud- en Nieuwrit?

De Oud- en Nieuwrit is een toertocht die de Mini Seven Club Nederland organiseert voor alle Classic en New Miniliefhebbers uit Nederland. We zijn allemaal fan van de Mini en wat is er dan leuker om samen het nieuwe jaar in te luiden? 

Het maakt voor deze rit dan ook niet uit of je lid bent van onze club, kom gewoon gezellig mee toeren en bezorg daarmee jezelf en je Mini een leuke dag. 

Wat is het voor rit?

De Oud-en Nieuwrit is toertocht op basis van een op een kaart aangegeven route met veel bezienswaardigheden onderweg met als afsluiter de mogeijkheid om een beroemde en nostalgische minifilm te bekijken. De route is ca. 85 km, ongeveer twee tot drie uur, afhankelijk van eigen tussenstops. 

Programma van de dag

Vanaf 11:00 uur verzamelen bij de Pannenkoe in Bleiswijk

Tussen 12:00 en 14:45 lekker toeren

Vanaf 14:00 staan de oliebollen klaar bij de finish in Waddinxveen

Voor de deelnemers die zich hiervoor aangemeld hebben start om 15:00 de film

16:45 einde van deze dag.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt 5 euro per Mini.
Hiervoor krijg je een routeboek met informatie over de bezienswaardigheden onderweg. En de entree tot de film is gratis (max. 85 personen).

Parkeren bij de start is gratis. Bij de finish zijn de eerste 2 uur gratis, blijf je langer dan betaal je 1,5 euro per uur. 

Waar kan ik mij inschrijven?

Voor de rit hoef je je niet vooraf in te schrijven, dit kan op zondag 3 januari tussen 11:00 en 12:00 uur bij de starttafel in de Pannenkoe in Bleiswijk. 
Wil je gegarandeerd een plekje bij de film hebben? Mail dan Demelza en geef door hoeveel kaartjes je nodig hebt. Let op: toegang tot de film is alleen mogelijk voor deelnemers aan de rit!

Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Voor meer informatie over deze rit kun je contact opnemen met de uitzetter, Demelza van der Lans. Zij is bereikbaar via oudennieuwrit@gmail.com of op 06 51 553 967.