Bloemfonteijn Friends & Mini's (GD) - zondag 8 oktober 2017

 

Dit jaar op zondag 08 oktober 2017 zouden we het leuk vinden om Cheyenne en de bewoners van Bloemfonteijn weer een leuke dag te bezorgen.

De rit hebben we omgedoopt naar Bloemfonteijn Friends & Mini's. Ons doel van de organisatie is om echte vriendschappen te sluiten met de bewoners van BF.
Vorig jaar hadden we een rit en na afloop hebben we gezamenlijk wat gedronken, dit jaar gaan we het groter aanpakken om onze doel te bereiken. Dit jaar gaan we afsluiten met een bbq.
Het aantal Mini's blijft gelijk, maximaal 50.
Zoals vorig jaar kiezen de bewoners de Mini uit, om teleurstelling te voorkomen zoals bij sommigen vorig jaar, zijn we aan het brainstormen hoe we alle Mini's vol krijgen. Waarschijnlijk gaan de verzorgers of ouders dit jaar mee met de rit.

We zijn nu druk om sponsoren te regelen, maar omdat we het groter willen aanpakken, zijn we genoodzaakt om een kleine bijdrage te vragen, namelijk € 10,- per persoon.

Wij vragen wel dat u inschrijfgeld van tevoren overmaakt, rekeningnummer krijgt u als u zich opgeeft bij Charles Schubert. Is uw inschrijfgeld binnen, dan is uw deelname definitief.

Wij hopen u zondag 08 oktober weer te zien in Heesselt.

Beelden van vorig jaar http:// www.omroepgelderland.nl/ nieuws/2119945/ Cheyenne-uit-Tiel-beleeft-de-dag-van-haar-leven

HEESSELT 2016 - De gehandicapte dochter Cheyenne van Daniëlle van Ooyen uit Tiel is helemaal gek van MINI Coopers. Vorig jaar kochten Danielle en haar man Michel zo'n auto en maakten ze hun eerste ritje met dochter Cheyenne.

Van dat ritje maakte Daniëlle wat foto's en zette ze op Facebook. Die foto's maakten zo'n indruk, dat meerdere liefhebbers van het automerk besloten iets speciaals te doen. En dat speciale werd vorig jaar zondag 30 oktober 2016 gehouden. Vijftig MINI's reden speciaal voor Cheyenne in een grote optocht.

De tocht vertrok vanaf zorglandgoed Bloemfonteijn in Heesselt. De auto's reden onder meer langs de Waal naar Tiel en gingen via Wadenoijen terug naar Heesselt. Cheyenne genoot met volle teugen.

Zelfs TV Gelderland had tv opnames gemaakt, zie http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2119945/Cheyenne-uit-Tiel-beleeft-de-dag-van-haar-leven

 

Meer info vind je op Facebook

 

Site van de organisatie