Clubdag voor Miniliefhebbers (GD)

Datum
-
Korte omschrijving
Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. En dit is nog niet alles, we zijn nog druk bezig om andere activiteiten uit te werken dus hou dit topic in de gaten voor meer informatie. Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha.

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

clubdag oktober 2015, Mini's op een rij in de zon

Meer informatie: 

Wat is er op deze clubdag voor Classic en New Mini liefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij een van de aanwezige handelaren en de diverse kofferbakverkopers. De volgende mensen hebben al laten weten dat ze erbij zijn dus je kunt je bestelling vast doorgeven: Classic Mini Onderdelen, CVMHenk Cremers, Kees Plugboer, MarcosMinis, Mini GarageThe Little Car Company en Your Own Mini in Scale model 
  • Stuurvaardigheid voor Classic Mini's. (gratis voor leden, € 5,00 voor niet leden)
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag. (gratis voor leden, € 5,00 voor niet leden)
  • Funny Games voor Classic en New Mini's. Welk spel het deze keer wordt blijft nog even een verrassing. (gratis voor iedereen)
  • Uitrusten op het terras onder het genot van een koffie, thee, fris, friet of hamburger.
  • De dag afsluiten met een lekker diner in het restaurant.
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's

clubdag oktober 2016, kofferbakverkoop

Wil jij bij deze gezellige dag aanwezig zijn?

Zet de datum dan gelijk in je agenda.

Deze clubdag voor Miniliefhebbers duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree is gratis voor iedereen of je nou lid bent van de Mini Seven Club Nederland of (nog) niet. En als je Mini (nog) niet rijdt, dan ben je ook met je gewone auto van harte welkom.

Waar is het?  

We kunnen ook deze keer terecht in Nijkerk, bij het Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Overige informatie

Prijzen horeca

Ook deze keer zorgt het Ampt van Nijkerk voor koffie, thee en snacks. 
De prijzen: Koffie/ thee € 1,00 per kop, Frisdranken € 1,75 per petfles, Friet met mayonaise € 2,50 per stuk, Broodjes hamburger € 3,00 per stuk, Kroket, frikandel, kaassouffle (incl. saus) € 1,75 per stuk (met broodje € 2,50) en Handfruit € 0,50 per stuk.

Info voor verkopers

Voor wat betreft de kosten gaan we er op dit moment vanuit dat een standruimte tot 10m2 gratis is en dat er daarboven € 2 per m2 betaald moet worden. Hierin is ook de vermelding van uw aanwezigheid op onze website inbegrepen.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

Programma

Programma clubdag 23/4/17

Terreinindeling

plattegrond clubdag 23-4-2017