Land van kalk rit (LI)

Datum
-
Korte omschrijving
Rik Mertens zet een puzzelrit voor Classic en New Mini's uit in het mooie Limburgse landschap. Meer informat volgt zo snel mogelijk.

Rik Mertens zet een puzzelrit voor Classic en New Mini's uit in het mooie Limburgse landschap. En aangezien de grond in de omgeving van Voerendaal voornamelijk uit kalksteen bestaat, hebben we deze rit omgedoopt in Land van kalk rit.

Deze puzzelrit is ongeveer 65 km lang en gaat over zowel verharde als onverharde wegen. De routebeschrijving is op basis van bol-pijl. En we vertrekken en eindigen in Voerendaal. 

Je kunt je tussen 11:30 en 12:30 inschrijven in Café 't Brandshuuske en we starten om 12:30 uur. 

Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder een wisseltrofee voor de beste puzzelaar. En daarnaast maken onze leden kans op prijzen in het Clubkampioenschap van 2017. 

Meedoen met deze rit kost voor leden van de Mini Seven Club Nederland € 5,00 per Mini. Ben je geen lid? Dan betaal je € 10,00 per Mini. Hiervoor krijg je een duidelijke routebeschrijving en, als je gelukt hebt, een mooie prijs. 

Voor meer informatie over deze rit kun je contact opnemen met Rik Mertens, rikmertens@live.nl , tel. 06-20542522. Of lees eens onze brochure met informatie over de verschillende ritsystemen door. 

Classic bij de start van een rit