Stuyvesantrit (DR/FR) - maandag 17 april 2017

 

Geen zin op om Tweede Paasdag naar de meubelboulevard te gaan? Maar ga je liever toeren met je Mini? Doe dan mee met de 10e Stuyvesantrit.

Soort rit: Toertocht volgens routebeschrijving

Lengte van de rit: Ca. 85 km. 

Inschrijven: Vanaf 11.30 uur aan de starttafel in de zaal. Deze is open van 11.30 tot 12.00 uur. De start is om 12.00 uur.

Inschrijfgeld:  € 5,00 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Voor niet-leden maar wel Minirijders € 10,00 per Mini.

Bijzonderheden: Dit is de 10e en laatste Stuyvesantrit die Bertina uitzet en de rit voert ons langs bekende plekjes van voorgaande edities. We starten in Nijentrijne en eindigen in De Blesse. 

Meer informatie: Neem contact op met Bertina van der Vegt via stuyvesantrit@tincu.nl 

Stuyvesantrit

Routebeschrijving

A32: Komende vanaf Leeuwarden of Zwolle

Neem afslag 9 "Ter Idzard". Onderaan de afslag richting Ter Idzard/Wolvega. Neem op de eerste en de tweede rotonde de eerste afslag richting N351/Om Den Noort, richting Industrieterrein. Op de derde en de vierde rotonde neemt u de tweede afslag. Op de Pieter Stuyvesantweg slaat u na de brug linksaf de Lindedijk op, richting de Driewegsluis (staat aangegeven). Eerste weg links, bent u aangekomen bij Paviljoen Driewegsluis. 

A6: Komende vanaf Lelystad

Ga bij Emmeloord richting Leeuwarden (niet Zwolle!). Vanaf Lemmer en/of Lelystad neemt u afslag 15 Wolvega. Onderaan de afslag gaat u richting Wolvega en houdt Wolvega aan, tot voorbij Slijkenburg. Daarna neemt u de vierde afslag rechts, de Lindedijk op, richting de Driewegsluis (links aanhouden). Eerste weg links (over de brug), bent u aangekomen bij Paviljoen Driewegsluis. 

Site van de organisatie