British CARS & Lifestyle, Rosmalen (NB) - zat 10 t/m zon 11 maart 2018

 

Ook dit jaar zijn wij met een clubstand aanwezig op deze beurs en krlijgen onze leden korting op de entreeprijs (zie de bon in het clubblad van februari). 

Het thema van onze stand is nog niet bekend. Heb jij een idee? Of mag jouw Mini op de stand staan? Of wil je een (halve) dag of het hele weekend de stand bemannen? Neem dan nu contact op met Natascha of Bram

 

Meer informatie over de British CARS & Lifestyle beurs

Engelse auto’s, British Lifestyle en Sing-Along in Rosmalen

 

Just once in a year, do not miss it!

Het weekend van 10-11 maart vindt de beurs British CARS & Lifestyle plaats in Rosmalen (Autotron). Niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Al 26 jaar ‘British Best’, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Kortom: fun voor ladies and gentlemen!

De grootste winkel met producten uit het Verenigd Koninkrijk

Met ruim 200 standhouders is British CARS & Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Liefhebbers komen maximaal aan hun trekken met antiek, kleding, sieraden, serviezen, stoffen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen.

British Best geliefd bij man én vrouw!

Waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen. Veel van de standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.

Een grootse beurs, elke meter Engels

Recentere Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Clubs, onderdelen, mooie Engelse auto’s en entertainment uit de UK. Kortom: 'British CARS & Lifestyle'!

Record aantal Britse merkenclubs - jubileumfeest voor Jaguar, Lotus en Jensen

Dit jaar zijn er maar liefst 25 Britse merkenclubs aanwezig die het beste uit hun collectie laten zien. Zij bieden u de gelegenheid om alles te weten te komen over de koop of onderhoud van een Triumph, MG, Morris, Rover, Range Rover, Aston Martin en Ford. Jubileumfeest is er dit jaar bij het Jensen Genootschap, de Jaguar Daimler Club en Lotus Club Holland.

Vooroorlogse sportwagens

Handelaren uit binnen en buitenland komen met Jaguar, Morgan, Austin Healey, Jensen, Rolls Royce’s, Bentley, Aston Martin, Lotus en classic Mini’s. Ook dit jaar weer veel aandacht voor vooroorlogse sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

Sfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle

Bezoekers herken je aan een groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. Live gespeelde Engelse popsongs zorgen voor de juiste sfeer en in de Ierse Pub kan naar hartenlust worden meegezongen onder aanvoering van een echte town crier! Het gehele weekend optredens van leuke bands uit Engeland en Ierland.

Openingstijden en locatie

British CARS & Lifestyle is open van 10-17 uur op 10 en 11 maart. Entree €17,50. (Korting voor leden van de Mini Seven Club, zie de bon in het clubblad van februari). Kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding). 

Locatie: Autotron Rosmalen. In de omgeving van 's-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.

Meer informatie

www.britishbest.nl

Site van de organisatie