Mini Clubdag (UT) - zondag 22 april 2018

 

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.
Lees verder onder de foto 

Sfeerfoto clubdag

Meer informatie:

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij een van de aanwezige handelaren zoals Classic Mini Onderdelen en diverse kofferbakverkopers waaronder Henk CremersSebastaan Keizjer en Your own mini in scale model.
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag.
  • Verkiezing van mooistekleppendekselracer van de dag.
  • Kleurwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar. 
  • Rijden in een Jeep (voor 14 april aanmelden via het formulier hieronder)
  • Tentoonstelling van dinsdagfoto Mini's
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's

 

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s only. 

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Een standruimte tot 10m2 is gratis. Is je stand groter dan betaal je voor de extra meters € 2 per m2. Hierin is ook de vermelding van je aanwezigheid op onze website inbegrepen.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

 

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

 

programma CD 22-04-2018

Routebeschrijving

www.downunder.nl

Site van de organisatie