Noorderweekend toertocht en BBQ (DR)

Datum
-

Doe je zaterdag 2 juni mee met deze toertocht door de omgeving van Exloo in Drenthe? De uitzetters kennen deze omgeving op hun duimpje dus zullen zorgen dat we langs de mooiste plekjes komen. 

En als je tijd genoeg hebt, sluit dan gezellig aan bij de lekkere barbeque aan het eind. 

Toertocht vanaf de camping

Meer info over de toertocht

Deelnemen aan de rit kost € 10,00 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €15,00 voor niet leden (wel Minirijders). Hiervoor krijg je dan wel een leuke en mooie rit door Drenthe, en een goody bag met rallyschild en miniatuurautootje. Vooraf inschrijven mag maar hoeft niet. De rit start om 13:00 uur dus zorg dat je voor die tijd aanwezig bent.

Meer info over de barbeque

Deelname aan de BBQ kost €10,00 per persoon voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €12,50 voor niet leden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer, als de zon schijnt zitten we lekker buiten en anders verhuizen we naar binnen.
Het vlees moet op tijd besteld worden dus vooraf aanmelden, uiterlijk 28 mei, is verplicht. 

Meer info over het Noorderweekend

Van 1 tot en met 3 juni 2018, is het weer zover dan wordt voor jullie het (Nieuwe) Noorderweekend georganiseerd. Deze inmiddels oer oude topper is weer nieuw leven ingeblazen en wij hopen dat jullie in grote getale komen en meedoen aan al die leuke dingen die het Noorderweekend altijd tot Het Noorderweekend hebben gemaakt.

Geen oude wijn in nieuwe zakken maar gewoon die goede oude wijn in dezelfde perfecte oude verpakking.

Kom ook, en meld je nu aan via dit formulier.

Meer weten?

Neem dan contact op met David Kloosterman of Jan Kloese via info@noorderweekend.nl

Locatie