Paasrit (OV) - maandag 2 april 2018

 

Geen zin om met Pasen binnen te zitten of naar de auto- of meubelboulevard te gaan? Doe dan mee met onze Paasrit. 

Jordy heeft een route uitgezet van Zwolle naar Ermelo. Het is een schitterende toertocht van 86 km langs kastelen en landgoederen, over uitgestrekte heidevelden en door prachtige bossen geworden.

Meer info onder de foto

Flyer Paasrit 2018

Start

We starten om 12:00 uur bij Herberg De Witte Gans in Dalfsen. 

Deelnemen aan deze toertocht kost € 5,00 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Voor overige minirijders (Classic en New) is het € 10,00 per Mini.

Bij de start staat een kopje koffie/thee met wat lekkers voor je klaar en je krijgt ook nog wat te eten mee voor onderweg. Vergeet je picknickkleed dus niet. 

De inschrijftafel is open van 11:00 - 12:00 uur en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Maar we vinden het leuk als je op Facebook of op het forum hieronder laat weten met welke Mini je komt. De start is om 12:00 uur.

Finish

Je hebt onderweg genoeg tijd om te genieten van de route en de mooie omgeving waar je doorheen rijdt. Vergeet ook niet om af en toe een fotostop in te lassen.
We verwachten dat de eerste deelnemers vanaf 14:30 bij Restaurant Boshuis Drie in Ermelo arriveren. Hier kun je de dag afsluiten met heerlijke koffie met taart (niet bij het deelnamegeld inbegrepen) of een mooie wandeling door het Bos met de Dansende Bomen. 

Meer weten?

Neem contact op met Jordy via mail of tel. 06-52053343

Tot dan!

Diverse Mini's tijdens een toertocht

Routebeschrijving

zie www.herberg-dewittegans.nl

Site van de organisatie