Vervallen: REEE (UT)

Datum

Zoals u weet steekt het coronavirus helaas weer sterk de kop op. Daarom heeft de overheid afgelopen vrijdag, voor specifiek genoemde gebieden, een aantal aanvullende maatregelen afgekondigd.
Zo mogen nu groepen van meer dan 50 personen binnen deze gebieden niet meer bijeenkomen. De geplande REEE op 4 oktober zou geheel plaatsvinden binnen het gebied waar deze beperkingen gelden.

Ondanks dat de REEE-organisatie zich al tot het uiterste had ingespannen om de organisatie van deze rit volledig binnen de geldende covidmaatregelen te organiseren, lukt het ons nu met de nieuwste afgekondigde maatregelen niet meer. Zowel de start- als finishlocatie hebben ook aangegeven een grote groep zoals de REEE (totaal ca 250 personen)

niet binnen de geldende regels te kunnen ontvangen. Het scheiden van de deelnemers in meerdere groepen voldoet inmiddels niet meer aan de nieuwe regels.

Dus heeft het bestuur van de REEE helaas moeten besluiten de rit uit te

stellen tot een nader te bepalen datum. Wij zullen u daarover tijdig informeren. Een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van de ontwikkelingen rond het covidvirus en de beschikbaarheid van een vaccin. Dit uitstel zal voor u, net zoals voor ons, een flinke teleurstelling zijn. We rekenen op uw begrip.

Evengoed danken wij onze sponsors die ook dit jaar de REEE ruimhartig

hebben ondersteund, waardoor het weer mogelijk bleek om de kosten voor deelname voor u te beperken en toch een professionele organisatie te bewerkstelligen. Wij hopen ook voor volgend jaar weer op hun steun.

 

Wil je deze rit wel eens meemaken? Wacht dan niet te lang met inschrijven maar ga nu naar www.reee.nl want hij zit altijd snel vol.