Rollend Engels Erfgoed Evenement (UT) - zondag 6 oktober 2019

 
Sinds 2013 organiseren een achttal vertegenwoordigers van verschillende klassieke autoclubs waaronder de Mini Seven Club Nederland een toerrit specifiek voor eigenaren van Britse klassieke automobielen en eventueel ander rijdend Brits erfgoed. 


De doelstelling van deze toertocht is interesse opwekken voor het Engelse Rollende Erfgoed, met name de automobielen. Het Rollend Engels Erfgoed Evenement wordt gepromoot op de websites van de deelnemende merkenclubs en in het Great British Cars Magazine. Ook wordt het evenement ondersteund door de FEHAC, KNAC en het Louwman museum.

DE ROUTE

De rit is met name bedoeld voor “gezelligheids”rijders. Er zijn geen ingewikkelde kaartleesopdrachten. De routebeschrijving is helder en met voldoende aanwijzingen, dus prima te volgen. De rit is telkens in een ander gebied, maar niet in de uithoeken van Nederland. Er is aandacht voor de bereikbaarheid en de sfeer bij de start- en finishlocatie. Een gezelligheidsrit met waar mogelijk een “funfactor” ter verhoging van de saamhorigheid.

DEELNEMEN AAN DE REEE, WAT MAG U VERWACHTEN?

U wordt vanaf 9:30 uur ontvangen bij de startlocatie waar u een mooi rallyschild en een uitgebreid routeboek in kleur ontvangt. Er volgt een korte uitleg over de route. Er wordt vanaf ca. 11:15 uur gestart volgens een advies starttijd.

De route is in totaal zo'n 100km lang en voert u over kleine wegen naar de finish. 

Het wordt een gezellige dag met veel gelijk gestemde liefhebbers van voertuigen van Engelse origine. En het is eens iets anders dan met uw eigen merkenclub te rijden. Bovendien stimuleert dit evenement mogelijk de interesse bij mensen die (nog) geen Engelse auto bezitten. Bekijk zeker de foto's en films van afgelopen jaren eens.

De dag begin om ca. 10:00 uur en eindigt om ca. 16:30 uur.

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Op de website van het Rollend Engels Erfgoed Evenement vind je meer informatie en kun je je inschrijven. Wordt ook lid van hun groep op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

Site van de organisatie