Geannuleerd: Swetterhagerun (ZH)

Datum
-

HET LAATSTE NIEUWS

Beste Minirijders,

Zoals jullie inmiddels hebben gehoord en gelezen zijn alle evenementen vooralsnog verboden tot 01 september van dit jaar.

Dit betekent dat zowel de inschrijving op 02 mei a.s. maar ook de voorgenomen 25ste jubileumrit van de Swetterhagerun op zondag 05 juli 2020 zal komen te vervallen.

Dit is uiteraard voor jullie een grote teleurstelling maar in het bijzonder voor de bewoners die hier ieder jaar weer naar uitkijken en na weken van afzondering zich hierop verheugen!

Niet te vergeten ook voor met name Walter die zich verheugde op zijn ‘kroonjaar’ en ondergetekende die ieder jaar vele uren steken in de voorbereiding in aanloop naar het evenement waar we net zo naar uitkijken als alle andere deelnemers.

In nauw overleg met de (noodzakelijke) politiebegeleiding en de instelling Swetterhage bekijken wij te zijner tijd de mogelijkheden die er mogelijk na 01 september zijn.

Hierover zullen we jullie door middel van de website www.swetterhagerun en de facebookpagina blijven informeren en hopen we hierover begin augustus meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Wij wensen iedereen, voor zover mogelijk, mooie maanden in goede gezondheid en hopen jullie snel weer te kunnen ontmoeten !

Let goed op uzelf en uw naasten en graag tot ziens in goede gezondheid !

Walter van Hartevelt, organisator 

-----------------------------

Dit is een toertocht met de bewoners van Swetterhage. Bijzonder is dat hij plaatsvindt onder begeleiding van motoragenten. En hij wordt alweer voor de 25e keer georganiseerd. 

Meer info vind je op Facebook

Locatie