West Friese Autorally (NH) - zaterdag 6 april 2019

 

Dit is een rit waarvan de opbrengst maar stichting Make a Wish gaat. Alle types auto's van voor 1981 zijn welkom. 

PERSBERICHT

De West Friese autorally 2019

Op zaterdag 6 april 2019 start de West Friese autorally vanuit garage Wester in Wognum. De rally staat open voor historische auto van voor 1981 en de auto’s daarna. Er wordt dus in 2 klassen gereden en “gestreden” om de prijzen. Voorop staat het plezier van de deelnemers en de opbrengst is voor het goede doel en wel  “Make a Wish”.

De route brengt u door fraaie stukken van Holland en laat u genieten van prachtige weggetjes en uitzichten. De route kent verschillende rij systemen. Zo zult u een stuk moeten afleggen met bolletje-pijltje en andere stukken via ingetekende kaart lees fragmenten met als extraatje de visgraattechniek. De route is uitgezet door Piet van Doesburg en Hans Broekmeulen, die in het verleden ervaring hebben opgedaan in o.a. de Tulpenrally en al enige jaren de Wilmsrally van Den Helder  verzorgen. Voor de start van de rally worden de systemen nog eens extra uitgelegd. Kortom u wordt uitgedaagd. Durft u het aan?

De winnaar krijgt een diner voor 4 personen bij hem/haar thuis! Dat wordt verzorgd door de Lions. Voor de nummer 2 en 3 zijn er thuis respectievelijk een lunch en ontbijt te winnen.

 Iedereen kan dus deelnemen, mannen en vrouwen, wat wij vragen is goede zin, opgeruimd karakter en doorzettingsvermogen. Kortom we gaan er samen een mooie dag van maken.

 De kosten zijn € 70 per equipe (2 personen) waarin inbegrepen, rallyschild, routeboek, lunch, ontvangst en bonnen voor versnaperingen aan het eind.

 De rally wordt georganiseerd door de Lionsclub Opmeer/Medemblik.

Indien u wilt deelnemen graag een mailbericht aan Broekmeulen@bpbureau.nl . Hij informeert u over de gang van zaken en stuurt u het inschrijfformulier.

Site van de organisatie