Verzet naar 2022: Bataviaweekend (FL)

Datum
-

uitnodiging BataviaweekendUpdate 30/7/2021:

Helaas hebben we de beslissing moeten nemen om het Bataviaweekend dit jaar te annuleren.

Het Bataviaweekend zou plaatsvinden van 3 tot 5 september. De overheid heeft aangekondigd dat meerdaagse evenementen tot 1 september niet door mogen gaan. Natuurlijk is het Bataviaweekend pas na deze datum gepland, echter hebben we niet de verwachting dat meerdaagse evenementen na deze datum door kunnen gaan. En als dat wel zo is wordt het te kortdag om dan nog te kunnen schakelen naar maatregelen die de overheid daaraan verbindt.

We vinden het erg jammer dat we voor het 2e jaar op rij genoodzaakt zijn om het Bataviaweekend te annuleren. Helaas zien we voor dit jaar geen andere mogelijkheid.

Iedereen die zich had ingeschreven heeft een mail met meer informatie gekregen. 

Hopelijk tot ziens op de nieuwe datum, 1 -3 juli 2022.

 

Dit jaar organiseert de Mini Seven Club Nederland voor de 20e keer het Bataviaweekend, een kampeerweekend voor alle Minirijders die van gezelligheid houden. En dit weekend is ook erg geschikt voor gezinnen.

De camping is voorzien van alle gemakken en wij zorgen voor leuke activiteiten voor zowel de volwassenen als de kinderen. Zo zijn er onder anderen op zaterdag een toertocht en een barbecue en op zondag een uitgebreid ontbijt en kinderactiviteiten. Wij nodigen jullie dan ook van harte voor dit weekend. 

Het programma

Vrijdag: Vanaf 14.00 uur aankomst op de camping. 's-Avonds gezellig bijkletsen over de afgelopen en komende evenementen. Ook leden die niet inschrijven voor het hele weekend zijn van harte welkom. 

Zaterdag: Ontbijt en daarna, als je zin hebt, om 11:00 uur de toertocht incl. lunch. Om ongeveer 18:00 uur begint de barbecue.

Zondag: Na het ontbijt is er tijd voor de kofferbakverkoop, de clubwinkel en een loterij. Voor de kinderen hebben we weer iets leuks te knutselen met voor iedereen een mooi prijsje.

Rond 15.00 uur beginnen we met de prijsuitreiking en de loterij. Daarna is er nog een broodje waarna we alweer afscheid moeten nemen.

Kosten

€  42,00 p.p. voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Niet-leden betalen € 52,00 p.p. voor het hele weekend. 

De prijs is inclusief:

  • 2 x ontbijt
  • BBQ op zaterdag
  • De toertocht en lunch op zaterdag 
  • De activiteiten op zondag. 

Kinderen van 12 tot 18 jaar betalen € 27,50 p.p. (niet-leden € 37,50 p.p.) en kinderen van 4 tot 12 jaar € 22,50 p.p. (niet-leden EUR 32,50 p.p.). Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. 

Alleen de toertocht op zaterdag: Dit kost € 7,50 p.p. (niet-leden € 12,50 p.p.)  incl. lunch.

Consumpties: Koffie, thee en ranja zijn gratis, overige dranken zijn tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar.

Inschrijven

Update 22/3: We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan maar de 40 inschrijvingen zijn al binnen. Je kunt je nog steeds aanmelden maar komt dan op de wachtlijst. 

Schrijf je voor 1 augustus in via het formulier hieronder. Het doorgaan van dit weekend hangt af van de dan geldende Coronamaatregelen. We gaan er nu vanuit dat er maximaal 40 Mini's mee kunnen doen. Als het aantal inschrijvingen daarboven komt, openen we een wachtlijst. Uiterlijk half augustus laten we weten of het weekend definitief doorgaat.

Overige info

  • Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.
  • Adres: Vakantiepark 't Urkerbos, Vormtweg 9, Urk.
  • Op de camping zijn diverse mogelijkheden voor het huren van accommodaties. Deze kunnen rechtstreeks bij de camping worden geboekt. Je dient je tevens in te schrijven voor het Bataviaweekend via het formulier hieronder. De kosten voor de gehuurde accommodatie betaal je aan de camping.

Meer weten?

Neem contact op met Gitty Burgel via gburgel@gmail.com

Inschrijfformulier