Betuwe toertocht (GD) - zondag 22 maart 2020

 

Deze toertocht voor Classic en New Mini's voert je langs de mooiste plekjes in de Betuwe. Alle Minirijders, lid of geen lid, zijn van harte welkom om mee te rijden. 

Speciaal voor onze leden is deze rit helemaal gratis. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan snel in via deze link

Na de rit staat er een drankje voor je klaar en nodigen we je van harte uit om bij de Algemene Ledenvergadering aan te sluiten. 

Meer informatie:

De starttafel is open vanaf 12:00 uur en we vertrekken vanaf 13:00 uur. De rit is ongeveer 65 kilometer lang en we verwachten je rond 15:30 weer terug.

Tip: Uitspanning de Nooteboom verkoopt heerlijke broodjes en koffie met taart.  

Voor onze leden is deze toertocht gratis. Ben je geen lid maar rijdt je wel Mini, dan ben je van harte welkom om mee te rijden. Dit kost 12,50 euro per Mini. 

Aansluitend aan de rit start om 16:00 uur onze Algemene Ledenvergadering

Meer weten over deze toertocht? Neem dan contact op met Joop Groos

Onderweg tijdens de Betuwerit

Routebeschrijving

Uitspanning De Notenboom, Middenstraat 8, 4153 AD Beesd, Tel: 0345 681 222, www.uitspanningdenotenboom.nl 


Parkeren is niet mogelijk bij De Notenboom, wel 50 meter verderop, op het Dorpsplein, 4153 AE te Beesd. Looproute van het Dorpsplein naar De Notenboom: Met uw rug gekeerd naar de MCD supermarkt, ziet u links voor u aan de andere kant van het plein 'Het Handelshuis'. U loopt vervolgens onder de tekst 'Het Handelshuis anno 1901' door, De Notenboom vindt u vervolgens na circa 50 meter aan uw linkerhand.

Site van de organisatie