Geannuleerd: British Race Festival (NH)

Datum
-

Update 2020-editie van het British Race Festival

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de kaartverkoop voor dit evenement stopgezet. We beraden ons op dit moment over de situatie en onderzoeken de mogelijkheden voor verplaatsing van het evenement.

In goed overleg met de ministeries van OCW, VWS en Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een regeling opgesteld voor evenementen die door het coronavirus zijn uitgesteld. Circuit Zandvoort ondersteunt die regeling en maakt deze beschikbaar voor de tickethouders van publieksevenementen (georganiseerd door Circuit Zandvoort) die verplaatst zijn. Kijk voor meer informatie hierover op onze Bewaar je ticket, Geniet later-pagina.

Fans die reeds tickets voor dit evenement hebben ontvangen, worden in de eerste twee weken van juni persoonlijk via e-mail geïnformeerd over hun aankoop.

----------------------------------------

Ook dit jaar organiseert Circuit Zandvoort het British Racefestival en hebben wij de mogelijkheid hier een clubstand neer te zetten. En de Mini Seven Racing Club heeft deze datum in de racekalender opgenomen dus we kunnen weer genieten van de racende Mini's.  

Ook deze keer krijgen we een plek op de paddock waar onze leden hun Mini gratis mogen parkeren.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan uiterlijk zondag 21 juni aan via het inschrijfformulier dat binnenkort beschikbaar is.

Een clubticket is voor je Mini, de bestuurder en een extra inzittende, je mag dan op de paddock parkeren. Tickets voor extra inzittenden kun je bestellen via www.britishracefestival.nl/tickets

Let op: Als je wilt vrij rijden moet je dit apart regelen via www.britishracefestival.nl/merkenclubs

Meer weten? Neem dan contact op met Marcel via mail.

aankomst op British Race Festival

Locatie