Swetterhagerun

Datum
-

 

De doelstelling van de Swetterhage-run is eigenlijk heel simpel en een “must” voor iedere Minirijder:  Zorgen voor een onvergetelijke dag voor de bewoners van Swetterhage; dit is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Hoe wij dit doen ?  We proberen elk jaar genoeg Mini’s (Classic én New) bij elkaar te krijgen. Elke Mini heeft naast de bestuurder minimaal één bewoner van Swetterhage in de auto.  Hier tegenover staat een beloning van een, door 12 motoragenten van het korps Haaglanden, begeleide rit in colonne naar een bestemming en weer terug. Voorwaarde is wel dat :

  • het aantal Mini’s hanteerbaar blijft voor de politie
  • iedere Mini tenminste 1 plaats beschikbaar stelt voor een bewoner
  • de bestemming een minder valide vriendelijke is
  • de bestemming genoeg parkeerplaatsen kan bieden.

Jaarlijks vindt de start plaats vanuit Zoeterwoude-Dorp, traditiegetrouw op de 2e zondag in juli om 13:00 uur. Tot ziens op deze bijzondere dag !

Zodra de inschrijving open gaat laten we dat weten. Wil je meer weten over de rit? Kijk dan eens op www.minirun.nl

Locatie

Reacties

RE: Swetterhagerun

Gelet op de huidige omstandigheden zal het duidelijk zijn dat de 25ste jubileumrit dit jaar nog NIET plaats zal vinden op zondag 11 juli a.s. !

Het aantal deelnemers ligt boven de 400 en daarnaast zijn we afhankelijk van politiebegeleiding welke om dit moment nog niet beschikbaar is.

Wij houden jullie op de hoogte via onze website www.swetterhagerun.nl en onze facebookpagina