Vervallen: Paasrit (OV)

Datum
-
Teaser afbeelding

Update 24/3: Helaas, het zit er niet in dit jaar, er zijn geen versoepelingen van de Corona-maatregelen en dus kan deze rit niet doorgaan. Maar wat in het vat zit verzuurd niet, we gaan hem op een later moment wel rijden. 

 

In tegenstelling tot vorig jaar dit jaar wél weer gewoon een pracht van een Paasrit (hopen we)! Yordy zet weer een mooie route uit vanaf Hoonhorst richting Deventer! De laatste twee edities was het aantal deelnemers aan de Paasrit overweldigend, laten we hopen dat we dit jaar weer met zoveel mensen kunnen genieten van het prachtige Overijsselse landschap.. Mis 'm niet!

Start

We zullen om 12:00 uur starten bij hét café van Hoonhorst: Cafe Restaurant Zaal Kappers (Hoonhorst ligt vlak achter Zwolle), van waaruit we via heuse bergen richting Deventer zullen rijden.

Deelnemen aan deze toertocht kost slechts € 7,50 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Voor overige minirijders (Classic en New) is het € 12,50 per Mini.

De inschrijftafel is open van 11:00 - 12:00 uur en de start is om 12:00 uur. Je dient je vooraf in te schrijven. Dit kan vanaf 1 maart.

Finish

Het wordt een prachtige route met een duidelijke routebeschrijving. We eindigen in Deventer bij Mini-specialist Longbridge. Je hebt onderweg genoeg tijd om te genieten van de route en de mooie omgeving waar je doorheen rijdt. Vergeet ook niet om af en toe een fotostop in te lassen. Voor een lunch onderweg wordt weer gezorgd!

Meer weten?

Neem contact op met Yordy via mail of telefonisch op 06-52053343.


Tot dan!