Brabantrit 2023

Datum
-

brabantOp 16 juli organiseren Alex en Helen de Brabantrit.

Jan en Carien van Jong van de Triumph Club Nederland hebben jaren de Brabantrit georganiseerd. Alex en Helen nemen dit van hen over. 

De eerste club waar ze lid van zijn geworden, ongeveer 20 jaar geleden, was de Mini Seven Club Nederland en nog steeds zijn ze lid. Twee jaar geleden zijn ze lid geworden van de Triumph Spitfire Club Nederland na aankoop van de Spitfire. 

Alex en Helen:

We gaan een mooie route rijden van ongeveer 100 km. De route gaat door het mooie vestingsstadje Heusden, vergezichten langs de Maas en polders, diverse sluizen, door dorpjes en langs kastelen en dan langs de Loonse en Drunense Duinen weer terug. Een afwisselende route dus. 

Vanaf 10u ben je welkom bij de Ster in Nieuwkuijk voor een lekker bakje koffie/thee en iets lekkers. Tweede bakje kan je zelf inschenken. 

Rond 11u welkomswoord, gevolgd door de start om 11.15 met een goodiebag. Finish is bij de Ster vanaf 15.30/16u middels een consumptie; glaasje fris en een ijsje. 

Leden van de Triumphclub betalen €8,00 per persoon. Voor niet-leden of andere oldtimer liefhebbers is het inschrijfgeld €12,00 per persoon. 

Je kan je tot 1 juli inschrijven via de Triumph Spitfire Club Nederland, door het inschrijfgeld over te maken naar NL 48 RBRB 0698870298 tnv AAHM van Sluisveld. Vermeld daarbij: Ovv Brabantrit 2023.

Locatie