London to Brighton 2023

Datum
-

Logo London to Brighton MinirunHet is waarschijnlijk de laatste keer dat deze legendarische Minirun van London naar Brighton georganiseerd wordt. Met ruim 2000 deelnemende Mini's een event wat je een keer meegemaakt moet hebben als Minirijder. En ook deze keer hebben wij als club een paar tickets gekregen. De publieke inschrijving gaat morgen, 15/1 open, en wij hebben voor onze leden 5 tickets ter beschikking. Dus wil je niet morgenochtend vroeg vol stress achter de computer zitten om een ticket te bemachtigen? Mail dan nu de onderstaande info naar events@minisevenclub.nl en we laten je gelijk weten of je erbij bent. 

We moeten vandaag, 14/1, ons definitieve aantal tickets doorgeven. 

Een ticket voor de run kost 45,25 pond (ca. 51 euro) incl. portokosten en je krijgt daarvoor entree tot Chaem Recreatie Groud, de camping, een schildje, t-shirt, weekend programma, raamsticker en toegang tot Madeira Drive in Brighton en de show op zondag. Meer info over het event vind je op www.london-to-brighton.co.uk.

We hebben de volgende info nodig:

  • Voornaam en achternaam
  • Lidmaatschapsnummer Mini Seven Club Nederland
  • Bouwjaar Mini
  • Kenteken Mini
  • Maat t-shirt (S/M/L/XL/XXL)
  • En geef ook aan of je in London start of rechtstreeks naar Brighton gaat en daar je runpack ophaalt

Reacties

RE: London to Brighton 2023

Vanavond laat geef ik het definitieve aantal tickets door. Er staan er nu 6 op de lijst en er kunnen er nog maximaal 4 bij. De organisatie is streng, dus later dan vandaag aanmelden is niet mogelijk. 

Dan zul je zelf een ticket moeten kopen via https://www.london-to-brighton.co.uk

default

RE: London to Brighton 2023

Hallo Natascha,

heb jij misschien enig idee of er nog tickets zijn ergens of is dit een onmogelijke vraag🙈

groetjes Monique