Mixing the Sevens up (GD)

Datum
-

twee SevensOp 6 augustus organiseren de Mini Seven Club Nederland en de Super Seven Club Nederland samen een toertocht waarbij we alle Mini’s en Super Sevens uitnodigen om mee te komen toeren. 

Tonarius en Suzy hebben een mooie route uitgezet over mooie slingerende weggetjes door de Betuwe en Gelderland. We vertrekken vanaf Beesd en finishen in Geldermalsen. Onderweg is er alle tijd om te genieten van de omgeving en mooie foto’s te maken van onze mooie auto’s. We verzamelen vanaf 10:00 uur bij de Heerlijkheid Marienwaard waar een kopje koffie of thee en wat lekkers klaarstaat. Rond 11:00 uur is de start van de rit waarbij je kunt kiezen hoeveel kilometer je rijdt 90 of 120 km. 

De kosten voor deze rit zijn € 15,00 per Mini (max 4 inzittenden) voor leden van Mini Seven Club Nederland en de Super Seven Club. Ben je geen lid maar wil je in je Mini of Super Seven meedoen? Dan kan dat, je betaalt dan € 22,50 per Mini. Je krijgt hiervoor een gezellige dag met een duidelijke routebeschrijving op papier en GPX. 

Vooraf inschrijven is gewenst

en doe je met het formulier hieronder. 

Reacties

RE: Mixing the Sevens up (GD)

-

RE: Mixing the Sevens up (GD)

De bevestigingen zijn verstuurd. Heb je geen mail ontvangen? Check je spam, daar ook niet? Mail naar events@minisevenclub.nl

Had jij je nog niet aangemeld? Geen punt, dat kan nog tot 10:30 op zondagochtend. Maar eerder is fijner want dan kunnen we zorgen voor genoeg koffie/thee en lekkers :)

Tot zondag