Noord-Holland Rit

Datum
-

nhOp 17 september organiseren Claudia en ik (Willem) de Noord-Holland rit. Dit is een puzzeltoertocht door het mooie Noord-Holland. Deze telt mee voor het clubkampioenschap.

Ik heb, denk ik, een leuke route uitgezet over mooie slingerende weggetjes en dijkjes door het prachtige West-Friesland. We vertrekken vanaf Enkhuizen en finishen daar ook weer. Onderweg is er alle tijd om te genieten van de omgeving en eventueel te lunchen.

We verzamelen vanaf 11:30 uur bij Claudia op de Elzenburg 13 e te Enkhuizen waar een kopje koffie of thee en wat lekkers klaarstaat. Vanaf 12:00 kun je van start gaan met de rit die ongeveer 85 kilometer lang is. De prijsuitreiking is rond 16:00 uur.

De kosten voor deze rit zijn € 7,50 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Ben je geen lid maar wil je wel meedoen? Dan kan dat, je betaalt dan € 15,00 per Mini. Je krijgt hiervoor een gezellige dag met een duidelijke routebeschrijving op papier.

Wel is het handig om een afstandsmeter in de vorm van een app (bijvoorbeeld Rally Tripmaster) of een gewone tripmaster bij je te hebben, de route is daar op gebaseerd.

Inschrijven doe je met het formulier hieronder.

Het inschrijfformulier om vooraf in te schrijven is gesloten. Meedoen aan deze rit kan nog steeds, je kan je op de dag zelf alsnog inschrijven bij de starttafel.