Rit van de Arbeid (BE)

Datum

Facebookpagina evenement: https://www.facebook.com/groups/561528652428075?locale=nl_NL

Broer, Soralysrun, organiseert op de derde zondag van september een rit met vallen en opstaan en foto’s en vragen, en … rijden voor het project in Daga-Youndoum en droomt van een rit ter plaatse in Senegal.

 

Zus, MCC, kwam er na … al veel en weinig …, en … van het een komt het ander, u kent dat wel. Het is een rustig meisje. Een rit zal ze maken, volgen we die? Zus vindt het belangrijk om in een klein groepje uit te stappen.

Broer moet alweer tussen komen: “Zus!, het is niet uit te stappen maar uitstapjes maken.”

Ha, zus wil er op uit. Ja, met vrienden en geen rommel van inschrijven of betalen. Elk op zijn rekening, en samen de streek verkennen. De startplaats is altijd gekend, maar wat er dan volgt? … We zien wel waar we uitkomen, al is de bedoeling om van A naar E te rijden, evengoed kunnen we blijven plakken na een omweg via H in K.

Rustige improvisatieritten, dat is alweer zus, ze kan zo dromen over cruisen dat het zus en zo wordt.

 

Eerste afspraak? 1 mei 2023, de Rit van de Arbeid, niet te missen. U neemt deel? Even aanmelden op de FB-pagina van zus Mini Cruisin’ Club (MCC in het kort). Verdere info volgt, dus zeker de pagina in het oog houden.

Wat we al kunnen meegeven? De startplaats is gekend, en de rest van de dag? Geen rommel aan de starttafel, we volgen zus of zo wel in een treintje of trammetje. Het is een improvisatierit, we zien wel wat we die dag doen om rustig van het lekkere en warme West-Vlaanderen te genieten.