West-Brabantrit (NB)

Datum
-

 

nb

Op 7 mei gaan we de tweede editie van de West-Brabant rit rijden. Amy, Maaike, Job, Sjaak, René, Rob en Diënne zijn druk bezig met de voorbereidingen.

Zowel de puzzelrit, als de toertocht krijgen een thema, welke dat is willen ze niet verklappen. Dit gaan ze op de dag zelf bekend maken. Wat we wel mogen vertellen is dat de puzzelrit is uitgezet als bol-pijl. De toertocht is uitgezet met een routebeschrijving. En voor de deelnemers in het clubkampioenschap: Deze rit telt ook mee!

We hebben de voor de tweede editie van de West-Brabant rit in ieder geval weer ons best gedaan om er voor jong en oud een leuke dag van de maken. Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op 7 mei. 

Na afloop kunnen degenen die willen een frietje en een snack bij ons kopen. Je hoeft van te voren niet in te schrijven maar dat maakt het voor ons wel makkelijker. Graag contant en zoveel mogelijk gepast betalen. 

Locatie: Brans Auto's, Industrieweg 4, 4731 SC, Oudenbosch

Tijden: Om 11.00 gaat de inschrijftafel open. Rond 12.00 start de rit. 

Extra informatie: de puzzelrit is 70 km en de toertocht is 90 km. De eerste 30 inschrijvingen krijgen een rallyschildje en een goodiebag.

Inschrijfformulier

 

Uitnodiging West Brabant Rit 7 mei 2023

 

 

Locatie

Reacties

RE: West-Brabantrit (NB)

Wij zijn ingeschreven :D

default

RE: West-Brabantrit (NB)

We eten graag mee 

default

RE: West-Brabantrit (NB)

Ingeschreven