West-Brabantrit (NB)

Datum
-

nb

De starttafel is open om 11 uur. De rit start om 12 uur. We bieden een puzzelrit aan, maar ook een toertocht. Beiden hebben een net andere route. We schatten in dat je rond 4 uur weer finisht.
 
De derde West-Brabant rit is aanstaande. Op 29 september verwelkomen we jullie graag weer in Oudenbosch, Industrieweg 4. Het thema heb je op onze socials al kunnen ontdekken, namelijk kabouters. Nu denk je vast "leuk voor kinderen, maar niet voor mij". Geloof ons, we hebben er echt een heel leuk spelelement van gemaakt. Voor de volwassenen dus, maar ook voor de kinderen is er onderweg wat te puzzelen. De toertocht komt langs een aantal leuke dorpen en daarover krijg je tijdens de rit (in het Brabants) wat achtergrondinformatie. Welke rit je dus ook gaat rijden, je hoeft je niet te vervelen. Onderweg kom je langs een aantal plaatsen om wat te drinken en/of te eten, maar we zorgen bij de start en finish ook weer voor drinken en snacks. Zorg dat je hiervoor contant geld meeneemt.
 
De eerste 30 equipes krijgen bij de starttafel traditiegetrouw een goodybag en rallyschild. Vooraf inschrijven vinden we fijn!
 
Groetjes,
Amy, Sjaak, Maaike, Job, Rob, Diënne, René en Willem

Locatie