Welkom op het forum van de MSCN - Lees dit eerst

Avatar gebruiker

Welkom op het forum van de MSCN - Lees dit eerst

Door Eelke, 18 nov 2001 18:21 Link


Welkom
Welkom op het forum van de Mini Seven Club Nederland.
Alle berichten op het forum zijn voor iedereen te lezen. Zit je met een bepaald probleem, pak dan de zoekfunctie er eens bij, misschien heeft iemand al eens eerder dit probleem gehad. En had iemand anders de oplossing!

Om berichten op het forum te kunnen plaatsen moet je je eerst registreren. Dit kan met de optie "Registreren" bovenaan het scherm. Doen, want forums zijn een van de leukste, gezelligste en handigste toepassingen van Internet. Helaas is het niet mogelijk om even te testen zonder je te registreren (vroeger kon dat wel in het test-forum, maar dat is afgeschaft omdat ook spammers de weg naar ons test-forum hadden gevonden).

Belangrijk: als je je registreert moet je een geldig E-mail adres opgeven. Er wordt een activeringscode naar dit E-mail adres toegestuurd. Bestaat het niet, dan kun je de aangemaakte account niet gebruiken. Gaat er toch wat mis, licht mij dan in, dan kan ik je E-mail adres alsnog veranderen in een geldig adres. Maak a.u.b. geen tweede account aan, want dat moet ik later allemaal weer opruimen ;)

Verplichte kost
Allereerst, de forumregels. Hierin staan kort en bondig de regels waar je je zoveel mogelijk aan moet houden bij het gebruik van het forum. Ben echter niet bang om het fout te doen, alle begin is moeilijk en de moderators zijn er niet om je te pesten maar om je op de goede weg te helpen als het een keer mis gaat.

Ten tweede, verplicht leesvoer voor iedere nieuwe forumgebruiker, zijn de veelgestelde vragen in het forum-menu hierboven. Hier staan zowel vragen die je over het forum kunt hebben, als vragen die op zich vaak op het forum langskomen. Je wil toch niet een vraag stellen die hier al beantwoord is, toch? ;)

Even voorstellen
Wil je jezelf voorstellen aan de gebruikers van dit forum, dan kun je dat doen in het topic Wie-is-wie door een nieuwe reactie te plaatsen. Dit is geen verplichting.

Ledenlogo
Het forum is een "uithangbord" voor de Mini Seven Club Nederland. Veel mensen komen met de club in aanraking via het forum, en worden naar aanleiding daarvan lid. We vinden het daarom belangrijk dat het forum toegankelijk is voor iedereen, en verplichten niemand om lid te worden van de club.

We vinden het wel leuk (en hopelijk jullie ook) om te kunnen zien wie lid is. Daarom krijgen leden op het forum een speciaal logo bij hun posts:
Afbeelding

Omdat het forum niet kan "ruiken" dat je lid bent, moet je wel even je gebruikersaccount koppelen aan je lidnummer. Ga hiervoor naar je Gebruikerspaneel, sectie "Profiel", onderdeel "Lidmaatschap". Daar geef je je lidnummer en je postcode op, die fungeert als "bewijs" dat je lid bent (nee, dat is niet waterdicht, nee :)). Let op, aangezien het lidnummer persoonlijk is, kan er ook maar één gebruiker als lid worden aangemerkt met een lidnummer.

Huiskamer-rubrieken
Er zijn een aantal gezelligheidsrubrieken die overeenkomen met de regio's waarvoor clubavonden worden georganiseerd. Er is voor iedereen een clubavond en dus is er ook voor iedereen een huiskamer! Omdat dit een behoorlijk aantal is, zijn ze standaard verborgen. Je kunt zelf kiezen welk van deze rubrieken je wel en niet wil zien door lid te worden van de bijbehorende gebruikersgroep. Meer informatie hierover is te vinden in de FAQ Forum Algemeen onder het kopje Huiskamer.

Toch nog vragen?
Heb je na het lezen van bovenstaande links toch nog vragen, dan kun je deze (na je geregistreerd te hebben) stellen in de rubriek Site Algemeen. Heb je vragen over de registratie-procedure of een ander probleem waardoor je je vraag niet kan stellen in de rubriek Site Algemeen, dan kun je een e-mail naar mij sturen (eelke@minisevenclub.nl).

Idee?
Ideeën of suggesties voor het forum zijn altijd welkom. Heb je wat dat betreft iets te zeggen, ook dat kan in de rubriek Site Algemeen.
You've just been Blok'ed
You've just been Blok'ed
Woonplaats: Zeist

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast