Binnenkort nieuwe huiskamer-indeling

Avatar gebruiker

Binnenkort nieuwe huiskamer-indeling

Door Eelke, 17 feb 2007 22:10 Link


Dag allemaal,

Binnenkort gaan we op het forum de huiskamers wat anders aanpakken. De huiskamers zijn momenteel niet dekkend voor heel Nederland en worden bijna allemaal nog door mijzelf gemoderate. Hoewel dat niet heel veel werk is probeer ik het dagelijkse werk dat ik aan het forum heb terug te brengen, zodat er meer tijd overblijft voor ontwikkelingen aan de site.

Daarom worden de volgende veranderingen doorgevoerd:
 • We zorgen ervoor dat er precies één huiskamer is per clubavond-locatie, voor het gebied waar die clubavond op gericht is (hierdoor heeft als het goed is iedereen in heel Nederland een huiskamer waar hij of zij bijhoort). Uitzonderingen worden gemaakt voor de huiskamer MCCIO/MATW en de Huiskamer Antwerpen (die omgedoopt zal worden tot Vlaanderen). Dit betekent dus dat er enkele huiskamers bijkomen, maar ook dat sommige huiskamers met andere samengevoegd gaan worden.
 • Er zal per huiskamer een moderator worden aangesteld die ook het toelaten van gebruikers tot de groep op zich zal nemen. Hiervoor wordt de voorkeur gegeven aan een van de clubavond-coordinatoren. Hiermee is al een tijdje succesvol proefgedraaid in de huiskamer Limburg.

Het tweede punt betekent dat de huidige "groepsvoorzitters" hun taak, om gebruikers tot de gebruikersgroep toe te laten, kwijtraken. Hierover hebben zij al een email gehad. Ook met de clubavond-coordinatoren is besproken of zij ook de huiskamer willen moderaten.

Voor de huiskamer-indeling betekent bovenstaand concreet het volgende:
 • Friesland wordt huiskamer Noord, dus uitgebreid tot alle Noordelijke provincies (clubavond Heerenveen).
 • Er komt een nieuwe huiskamer Oost (clubavond Nijverdal).
 • Gooi en Vechtstreek wordt huiskamer Noord-West en wordt daarmee voor de provincies Utrecht, Noord-Holland en Flevoland (clubavond Huizen).
 • Knooppunt Arnhem-Nijmegen wordt huiskamer KAN, Achterhoek, Veluwe en blijft verder ongewijzigd (clubavond-locatie Duiven).
 • Drechtsteden, Hazerswoude en Knooppunt Rotterdam-Den Haag worden samengevoegd tot huiskamer Zuid-West (clubavond-locatie Delft).
 • Midden-Brabant en West-Brabant worden samengevoegd tot huiskamer Brabant (clubavond-locatie Tilburg).
 • Limburg blijft ongewijzigd (clubavond Swalmen).
 • Huiskamer provincie Antwerpen wordt huiskamer Vlaanderen voor het hele Nederlands-sprekende deel van België. Er is weliswaar geen clubavond in Vlaanderen van de Mini Seven Club Nederland, maar er is een behoorlijk aantal Belgen op het forum actief.
 • Huiskamer MCCIO/MATW blijft gewoon bestaan. Past weliswaar niet in het plaatje van clubavond-locaties, maar deze huiskamer bestond nu eenmaal al. Het blijft wat "speciale clubjes" betreft wel bij deze ene uitzondering.


Deze verandering zal een dezer dagen worden doorgevoerd. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kan je die kwijt in het topic in Site Algemeen.
____
Eelke Blok, You've just been Blok'ed
Ex-webmaster, achter de schermen bied ik wel eens een helpende hand.
1991 Cooper 1300 Diamond White (gerestaureerd)
"Small cars need big attitudes" -- EB
Volg mij op twitter
You've just been Blok'ed
You've just been Blok'ed
Woonplaats: Zeist

Avatar gebruiker

Re: Binnenkort nieuwe huiskamer-indeling

Door Eelke, 26 feb 2007 21:51 Link


Alles is uitgevoerd, met uitzondering dat de nieuwe naam van KAN niet "KAN, Achterhoek en Veluwe" is geworden, maar simpelweg "Gelderland", aangezien ten opzichte van de andere naam de Betuwe erbuiten viel, en die ook onder de clubavond Duiven valt. Bovendien is deze naam een stuk korter.

De gebruikersgroepen zijn ook samengevoegd, hiervoor heb ik de groepen naast elkaar moeten leggen en mensen die wel in de ene maar niet in de andere groep zaten een voor een moeten toevoegen. Dat is gebeurd voordat de naam van de groepen gewijzigd was, waardoor een aantal mensen een mailtje hebben ontvangen met een oude groepsnaam erin. Excuus hiervoor, dit was een onverwacht bij-effect.

Met de groep voor Brabant ging iets mis waardoor ik de gegevens uit een backup terug heb moeten zetten. Als je kortgeleden lid bent geworden van de groep Midden-Brabant (nu Brabant) dan zou het kunnen dat je je opnieuw moet aanmelden.
____
Eelke Blok, You've just been Blok'ed
Ex-webmaster, achter de schermen bied ik wel eens een helpende hand.
1991 Cooper 1300 Diamond White (gerestaureerd)
"Small cars need big attitudes" -- EB
Volg mij op twitter
You've just been Blok'ed
You've just been Blok'ed
Woonplaats: Zeist

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast