Richtlijnen rubriek Evenementen

Avatar gebruiker

Richtlijnen rubriek Evenementen

Door Eelke, 29 okt 2002 11:16 Link


Er zijn hier niet zoveel zaken bovenop de algemene forumregels. Toch een drietal puntjes.

  1. Controleer eerst of er al een topic is over een specifiek evenement (voorbeeld: Clubdag van 14 oktober 2007) als je iets erover te zeggen hebt. Post dan daar en maak geen nieuw onderwerp aan. Dit geldt in principe overal op het forum, maar het lijkt erop dat het vooral in deze rubriek nogal eens vergeten wordt
    Sowieso zijn er voor alle evenementen op de evenementenkalender topics op het forum, in de evenementenkalender vind je links naar het forum (in het overzicht onder het ikoontje Afbeelding, op de informatie-pagina's onderaan de pagina een link met de titel "Bespreek dit evenement op het forum".
  2. Is er nog geen topic over een specifiek evenement waar je iets over kwijt wil, dan mag je er natuurlijk een starten. Zet dan wel de datum en de locatie in de topic-titel (naast de naam van het evenement, natuurlijk).
    In de eerste plaats wordt op die manier onderscheid gemaakt tussen verschillende "edities" van hetzelfde evenement (er zijn verschillende ritten die jaarlijks plaatsvinden en de clubdag is zelfs meerdere keren per jaar) en in de tweede plaats is het makkelijk om in één oogopslag te kunnen zien wanneer en waar het betreffende evenement plaatsvind (daarom is het ook handig om de weekdag erbij te vermelden, bijvoorbeeld zaterdag 2 november).
  3. Als er gevraagd wordt wie er naar een bepaald evenement gaat (zoals meestal), dan hoef je het niet te melden als je niet gaat ;)
    Als je eerder hebt gezegd dat je wel gaat mag je het natuurlijk wel doorgeven als het toch niet doorgaat.

Vragen en reacties over deze gebruiksregels horen thuis in de rubriek "Site Algemeen".
____
Eelke Blok, You've just been Blok'ed
Ex-webmaster, achter de schermen bied ik wel eens een helpende hand.
1991 Cooper 1300 Diamond White (gerestaureerd)
"Small cars need big attitudes" -- EB
Volg mij op twitter
You've just been Blok'ed
You've just been Blok'ed
Woonplaats: Zeist

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast