Pagina 1 van de 1

Gezocht: onderste stuuras van de onderste kruiskoppeling

BerichtGeplaatst: 24 jan 2014 19:58
door mini83
Hallo,

Ik heb op zoek naar de onderste stuuras van de onderste kruiskoppeling van een mini cooper uit 2005. Weet iemand waar ik dit onderdeel kan vinden?

Via de BMW dealer is dit onderdeel onmogelijk te verkrijgen. Bovendien is dit de enige informatie die ze me kunnen geven. Het defect duurt nu al veel te lang. En nog maanden wachten tot de levering van het onderdeel is geen optie voor mij. De BMW dealer heeft aangegeven dat wachten op een onderdeel tot een halfjaar zeer redelijk is. Er staat namelijk ook een andere auto in de garage wachtend op onderdelen al sinds september 2013. Dit kan je toch niet service noemen en dan ook nog van een BMW dealer!

Dit is toch niet acceptabel! Hopelijk kan iemand me hiermee verder helpen. Ik zou zeer zeer zeer dankbaar zijn.

Re: Gezocht: onderste stuuras van de onderste kruiskoppeling

BerichtGeplaatst: 24 jan 2014 22:20
door Winiton
Is tweedehands een optie? Er zijn auto demontage bedrijven genoeg, misschien kunnen die je helpen aan het onderdeel.

Re: Gezocht: onderste stuuras van de onderste kruiskoppeling

BerichtGeplaatst: 25 jan 2014 12:21
door mini83
Dat zou eventueel ook een optie kunnen zijn als het niet mogelijk is om op korte termijn het onderdeel te kunnen vinden. Ben namelijk bang ervoor dat het onderdeel dan ook binnen een korte termijn weer kapot gaat. Natuurlijk hoop ik dat ik via een andere partij het onderdeel kan bemachtigen binnen een korte termijn, maar dit schijnt niet even makkelijk te zien.