Introductie MINI Cabrio

Avatar gebruiker

Introductie MINI Cabrio

Door Remco T, 04 jul 2004 22:45 Link


Zo, net terug van mijn eerste BINI evenement!

Net als vele andere dealers had ook MINI Heemstede (van der Plas) de publieksintroductie van de MINI Cabrio gekoppeld met een toerrit.

Toch een opkomst van plusminus 70 Mini's verdeeld over twee MINIdealerschappen. De eerste kennismaking met de Cabrio was bij de dealer. Erg rustig waardoor ik op mijn gemak eens kon kijken. Leuke subtiele details, mooi nieuw front en een heel leuk weggewerkt derde remlicht boven de kofferklep. Zelfs de kofferklep opent weer zoals het hoort met uitwendige scharnieren. Ze willen de Mini steeds meer laten lijken op het origineel.

Een leuke toerrit eraan gekoppeld door de Haarlemmermeer en omgeving. Veel bekende plekken gezien uit voormalige NMM's en Vecht en plassenritten. Ik mocht voor de verandering eens navigeren (Buurman rijd BINI en reed dus). De toerrit kreeg meer het idee van een echte rally. Demoauto's werden niet bepaald zachtzinnig losgelaten op onverharde stukken... Ik had amper de tijd om om me heen te kijken of ik de vragen op het antwoordblad nog kon invullen. Bol pijl m,et hoge snelheid en op straatnaam navigeren heeft veel concentratie gevergd. Gelukkig niet een keer fout gereden. :)Als 24e equippe gestart en als vijfde equippe gefinished.

Al met al derde geworden. Een hogere klassering was misschien mogelijk als het iets rustiger was gegaan. Misschien krijgt de buurman nog de hoofdprijs van het CJIB :x (Achteraf gehoord dat we zijn geflitst)

Aankomst en presentatie van de nieuwe Cabrio op het haarlemmmermeerpaviljoen op het voormalige floriadeterrein. Zeer leuke locatie voor een presentatie. Helaas niks te eten, alleen maar drank (wat een kale kak :P ).
Waar bij de dealer niet uitbundig naar de Cabrio's werd gekeken, was de belangstelling op dit punt zeer groot bij de officiële presentatie. Alles moet natuurlijk met de handjes worden aangeraakt. Helaas was rijden er niet bij.

Al met al een drukke dag. Voldaan (en bevreesd voor wat komen gaat) maar na een leuke rit weer terug naar het Utrechtse.

Nog meer sevenclubforummers naar een presentatie geweest?
____
Co's Miniloos
Cooper S
Cooper S
Woonplaats: Utrecht

Re: Introductie MINI Cabrio

Door Zijlboot, 06 jul 2004 20:19 Link


Ja,

MINI Hilversum of Mini Jan de Jong, had een dergelijk uitje, opkomst van 60 MINI's en een leuke toertocht over de utrechtse heuvelrug. Eindpunt in de omgeving van Doorn, met een presentatie en een lunch, waarna de terug reis kon beginnen.

Al met al een leuke ochtend/middag waarbij de nieuwe MINI cabrio zeker niet tegen viel (qua uiterlijk).
Stage 1
Stage 1
Woonplaats: Hilversum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast