Gebruiksregels Mini Showcase

Avatar gebruiker

Gebruiksregels Mini Showcase

Door Eelke, 28 okt 2007 12:26 Link


In dit forum kun je een topic aanmaken over je Mini waarin je je vorderingen bijhoud. Denk aan verslag van een restauratie, APK-perikelen, upgraden, etc. Om een en ander leuk leesbaar te houden en niet eindeloos af te dwalen, wel een paar regels:
  • Eén topic per Mini. Heb je meerdere Mini's, dan open je dus ook meerdere topics.
  • Geen uitgebreide technische verhandelingen en/of bespreken van technische problemen die je ondervind. Je kunt melden dat je tegen een bepaald probleem aangelopen bent en globaal vertellen hoe je het hebt opgelost, maar maak er geen gedetailleerde werkinstructie van en ga ook geen discussie voeren over wat de beste aanpak is of zou zijn geweest, etc. Dat hoort in een topic in een van de techniek-forums thuis (een link plaatsen naar zo'n topic is natuurlijk wel prima).
  • Geen eindeloze rijen "Oh wat geweldig", "Ziet er goed uit", etc. Dat jij het leuk vind is leuk voor de eigenaar van de auto, maar voor de rest niet heel boeiend voor de andere bezoekers van het forum. Wil je toch graag je bewondering overbrengen, stuur dan een PM-etje.
  • Het forum bestaat aanzienlijk langer dan deze rubriek, waardoor er al wel dergelijke topics bestonden voordat deze rubriek bestond. Heb je een topic dat volgens jou goed in deze rubriek zou passen, stuur dan een PM naar de moderator van de rubriek waar je topic staat en/of de moderator van Showcase. Zij zullen dan bepalen of je topic in aanmerking komt om te verplaatsen naar Showcase.

Voor vragen of opmerkingen over deze rubriek kan je, zoals met alles m.b.t. de site, terecht in Site Algemeen.
____
Eelke Blok, You've just been Blok'ed
Ex-webmaster, achter de schermen bied ik wel eens een helpende hand.
1991 Cooper 1300 Diamond White (gerestaureerd)
"Small cars need big attitudes" -- EB
Volg mij op twitter
You've just been Blok'ed
You've just been Blok'ed
Woonplaats: Zeist

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast