Wie is wie

Avatar gebruiker

Wie is wie

Door Eelke, 27 jun 2002 11:03 Link


Naar aanleiding van Jelle ("Boeie") z'n post elders met een heel voorstelverhaal dacht ik dat het wel leuk is om een "Wie is wie" topic op te starten. Vertel kort iets over jezelf: leeftijd, interesses (naast de Mini), hoe ben je erop gekomen Mini te gaan rijden, beroep/dagelijkse bezigheden, woonplaats, verliefd/verloofd/getrouwd, etc.

Let op: dit is een publiek toegankelijke website. We gaan er natuurlijk vanuit dat we allemaal gewoon Mini-liefhebbers zijn die het leuk vinden om iets meer van elkaar te weten, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Je kunt er bijvoorbeeld van afzien om erg veel in detail treden, zoals het vermelden van je werkgever of de straat waar je woont. Je bent natuurlijk ook niet verplicht om hier te reageren. Vermeld hoe dan ook geen telefoonnummers.

Ik zal zelf beginnen. Ik ben Eelke Blok, 25 jaar (geboren 10 april 1977). Ik heb Elektrotechniek gestudeerd aan de Universiteit Twente, waar ik in augustus 2001 ben afgestudeerd. Sinds september 2001 werk ik bij Philips TASS ("Technical Application Software Services") in Deventer, maar ik woon nog steeds in Enschede, in mijn oude studentenhuis. Het staat wel op de planning om binnen nu en binnenkort naar Deventer te verhuizen. Het bedrijf levert "software-expertise" aan iedereen die het nodig heeft - zowel Philips bedrijven als anderen - , op het technisch vlak, je moet dus vooral denken aan embedded software en andere software die dicht bij de hardware zit, zoals drivers. Het is zowel werk op project-basis als detacheringswerk. Vanaf september 2001 heb ik in Hilversum gezeten bij Philips DTS. Naast mijn werk en de auto's gaan mijn interesses vooral uit naar computers. Alternatieve besturingssystemen als Linux en FreeBSD vind ik interessant. Ook webdevelopment, de laatste tijd met PHP, vind ik leuk. Daardoor ben ik ook betrokken geraakt bij de Internet-werkgroep van de MSCN. Om niet geheel vast te groeien op de bureaustoel zit ik zo nu en dan op de racefiets.

Ik ben opgegroeid in Huizen, waar mijn ouders nog steeds wonen en waar ik nog steeds regelmatig kom (wat wel eens goed is voor verwarring: "jij woonde toch in Enschede?"). Mijn vader heeft in het verleden ook diverse Mini's gehad en heeft mij aangestoken met het auto-virus. Vooral klassiekers en dan met name Engels en Italiaans (het is dus zeker niet zo dat Mini alles is wat er is, voor mij, ik zal ook zeker nog wel eens een MG B bezitten, denk ik - maar de Mini moet wel blijven, als het even kan).

Toen ik nog klein was heeft mijn moeder ook een paar Mini's gehad, dus het is met de paplepel ingegoten. Toen mijn vader een MG B kocht wakkerde de klassiekerliefde bij de familie Blok weer aan en toen ik toe was aan een autootje (stage in Engeland) zijn we eens gaan rondkijken. Na voorzichtig in de richting van MG BGTs gekeken te hebben zijn we toch weer op de Mini's uitgekomen. We hebben uiteindelijk, een paar maanden voor ik naar Engeland zou gaan, een Cooper uit 1991 gekocht, van oorsprong Duits. Die heb ik nu, met de nodige aanpassingen om hem meer naar mijn smaak te maken, nog steeds en ik ben ook niet van plan om hem op korte termijn weg te doen. Je kunt er alles over lezen op mijn homepage ( http://haywire.student.utwente.nl ). De foto's zijn niet helemaal actueel meer.

Wat betreft de Mini heb ik een aantal zaken in de planning om hem op den duur beter dan nieuw te maken. Kaal maken, hard maken en opnieuw spuiten van de body, motor reviseren/vernieuwen en het interieur een opknapbeurt geven. Dat wordt nog een hele (financiele) kluif. Eerst maar eens een huis regelen en dan een soort stappenplan organiseren :)

Who's next, wie is wie?
Laatst bijgewerkt door Eelke op 25 aug 2003 15:39, in totaal 2 keer bewerkt
____
Eelke Blok, You've just been Blok'ed
Ex-webmaster, achter de schermen bied ik wel eens een helpende hand.
1991 Cooper 1300 Diamond White (gerestaureerd)
"Small cars need big attitudes" -- EB
Volg mij op twitter
You've just been Blok'ed
You've just been Blok'ed
Woonplaats: Zeist

Re: Wie is wie

Door Mini Martin, 27 jun 2002 12:18 Link


Ik vind het een leuk idee om de mensen op deze wijze wat beter te leren kennen.

Eerst even wat over mij zelf.
Ik ben Martin Bokschoten, 37 jaar. Geboren en getogen in het mooiste dorpje van Nederland. (Lunteren)
Ik ben getrouwd met Marianne en samen hebben wij twee kinderen. Een dochtertje Puck en een zoontje Bram.
Ook ik heb elektrotechniek gestudeerd en een studie werktuig bouwkunde.
Na wat van de wereld te hebben gezien ben ik gaan werken in de elektrotechnischesector, maar dit beviel mij niet zo.
Uiteindelijk ben ik een aantal jaren geleden bij de politie terecht gekomen en werk ik in de Surveillance dienst.
Dit bevalt mij prima en moet zeggen dat ik veel plezier in mijn werk heb.
Het doel is om bij de Hondenbrigade terecht te komen.

Een aantal jaren geleden sleutelde ik veel aan motorfietsen.
Zelf was ik een trotse bezitter van een Harley Davidson uit 1936.
Dit was er één met zijspan. Deze had ik ooit gekocht van een boertje uit het noorden van het land.
Na ongeveer twee jaar hieraan gesleuteld te hebben was deze weer orgineel en heb ik met veel plezier rond gereden totdat deze door een brand in een loods/garage geheel werd verwoest. Snik.

Ik leerde Marianne kennen en kwam al gauw tot de ontdekking dat zij helemaal gek was/is van Mini's.
Door mij te verdiepen in de techniek van de Mini en mede door Marianne ben ik zo'n beetje besmet geraakt met het Mini virus.
We zijn opzoek gegaan naar een Mini en konden van een Engelse vriendin van ons een Mini overnemen. (ze had er twee)
Na wat restauratie werkzaamheden is het een leuk exemplaar geworden die geheel in orginele staat verkeerd.
We zitter er over te denken om in het jaar 2003 een Van te kopen.
Het liefst ééntje met achterbank en met wat werk.
Dit om de drang van het restaureren een beetje in toom te houden.

Een tip voor iemand die er over denkt een Mini te kopen.
Begin er niet aan. Voor je het weet ben je echt verslaaft aan Mini's en afkicken is niet meer mogelijk. ;)


Who's next, wie is wie?
Rugrat
Rugrat

Re: Wie is wie

Door BonK, 27 jun 2002 13:24 Link


Ikke denk ik.

Ik ben Bart van Haperen 23 jaar en kom uit Etten-Leur. Het verhaal hoe ik aan mijn mini kom hebben jullie kunnnen lezen in de laatste Seven (laatste verhaal "nieuw lid").
Ik ben morgen afgestudeerd aan de HTS in Breda (elektrotechniek). Ik ben met projecten veel bezig geweest met Linux en embedded systemen. Verder vind ik websites maken ook leuk, maar daar ik het al even niet van gekomen (zie bijvoorbeeld http://bartvh.port5.com/consolesite (sorry voor het refreshen, hij is nog niet af) , www.miniclubbrabant.nl en mijnseit.iscool.net ).
Verder skateboard ik al lange tijd.
Mijn mini is nu toch mijn grootste hobby en ik ben dit jaar ook begonnen met wat ritten te rijden (jullie hebben mijn naam al in een paar uitslagen terug kunnen vinden).
Als ik een baan heb (suggesties welkom) dan wil ik er het liefst nog een mini bij kopen en mijn jetblack gaan aanpakken en een vette bak van maken.

Als je mij een keer tegenkomt op een mini bijeenkomst of rit, moet je me maar gewoon aanspreken en dan kun je alles vragen wat je eventueel nog wil weten.

groeten B.
Stage 1
Stage 1

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door z0rr0, 27 jun 2002 15:07 Link


Ok ok

Ik zal mijn masker laten zakken voor een keertje ;)
Ik ben Boudewijn , 26 jaar. gestudeerd in delft en maastricht.
Een jaar in Rusland gewerkt en op dit moment ben ik SyteemBeheerder.
Naast computers ,zijn mijn grootste hobbies,zeilen ,snowboarden en m'n Mini :D
Ik ben er al tijden aan bezig en mijn project in Rusland heeft het opknappen van mijn mini een jaar vertraagd.

Binnenkort komt mijn amerikaanse vriendin naar Nederland om met mij te gaan samen wonen. Ongelooflijk maar waar ,het is me gelukt het mini virus zelf aan haar over te dragen,echter heeft zij het nog in een beginnende fase.
De tweede Mini ga ik dit weekend ophalen en wellicht daarmee naar de kersenrit.

Wie volgt :P
Man in Black
Man in Black
Woonplaats: Hilversum

Avatar gebruiker

Leuk

Door Balmoral, 27 jun 2002 15:57 Link


Hij is leuk!

Ik ben Erik Slot, 32 jaar, en woon in Zoetermeer. Ik werk voor BMW Nederland (uh, wie?), eerst een halfjaar op detachereing, nu met een vast contract. Ik zit bij het BMW Support Center, en wij ondersteunen onze BMW dealers, de BMW NL organisatie en BMW Financial Services (de lease afdeling van BMW). Het werk is niet altijd even uitdagend, maar ik heb gaandeweg ontdekt dat een prettige werksfeer ook heel veel waard is. Een van de allerleukste dingen van werken bij BMW is dat je heel dicht bij het autonieuws zit. Zowel voor BMW als MINI. Zo heb woensdag in de nieuwe BMW Z4 mogen zitten, een sportwagen die pas volgend jaar officieel zal uitkomen. Voor de liefhebber, het is de opvolger van de Z3, maar de Z4 is echt een paar klasses hoger dan de Z3.

Ik woon al 3 jaar samen in Zoetermeer met mijn vriendin Virginia, en we zijn zelfs serieus bezig om getrouwd te raken. Kids hebben we niet, maar als het aan Virginia ligt, duurt dat ook niet lang meer. Virginia is overigens een zelfstandig free-lance kraamverzorgster.

De Mini (Cooper 1.3i E2 Balmoral) hebben we 2 jaar geleden gekocht. We reden eerst in een Seat Ibiza. Deed het allemaal prima, maar echt zo'n rijdend koekblik met 0,0 uitstraling.
Maar ook die wagentjes worden oud, en dan gaan ze wat lekken, wat roken... Het werd echt tijd voor iets anders toen de rook ook uit het stuur begon te komen. En de verlichting midden in de nacht uit viel. En er ook nog vlammetjes bij kwamen. Soms kun je heel blij zijn dat je toch ooit hebt besloten je bij de ANWB aan te sluiten. Met wat ge-hobby kregen we ons licht weer aan de gang, met een draadje tussen de verkoolde resten van de schakelaar.
Toch zijn er verder nog een paar maanden in blijven rijden, tot de verwarming het begaf. In de winter. Natuurlijk. Met veel gepriegel toch de verwarming aan de gang gekregen. Alleen jammer dat ie niet meer uit wou. Nou ja, de motor zou in ieder geval niet snel te warm worden.

En toen was er een 2e hands autoshow in Zoetermeer, we dachten: "Ach, laten we eens kijken, voor de fun..." en liepen eigenlijk recht tegen de Mini aan. Mijn vriendin was er meteen helemaal gek op, en ik ook wel een beetje.. ;)
We zagen ook nog een jonge Saxo, en tussen die 2 zou het gaan. We keken elkaar aan, en daarna keken we naar de Mini. Die zou het worden, als alleen die mensen die bij de Mini stonden te praten met de verkoper, nou maar weg zouden gaan.

Stom genoeg gingen ze ook weg, om er over na te denken, en wij doken op de verkoper af. Hij noemde de prijs, en al was hij het dubbele, we waren al verkocht. En zo is Dinkey bij ons in de familie gekomen. Als het goed is, wordt er binnenkort een en ander aangepast aan het interieur (dashboard, schakelaars, deurknoppen), en misschien, als de vrouw het goed vindt (lees: als ik uitkom met het zakgeld dat ze me geeft :D ) een paar mooie spots op de bumper.

Misschien dat er over niet al te lange tijd toch een nieuwe MINI bijkomt, en weer wat later misschien een wat oudere Mini, om eens lekker aan te sleutelen of zo.

Ik ben verder van origine uit Apeldoorn, mijn vriendin uit Nusta-Pilcopata. Huh? Dat ligt ergens in de bergen in Peru. Grote hobby van mij, als sinds ik kind was, is vliegtuigen, en specifiek oude Warbirds, de oude propellor vliegtuigen uit de 2e WereldOorlog. Het geluid, de geur, het is iets heel speciaals waar ik helemaal de rillingen van kan krijgen. Als het mogelijk is, probeer ik ieder jaar wel een keer naar een Airshow te gaan.
Verder deed ik veel met fotografie, maar daar is nu een beetje het slop in gekomen. Ben wel van plan om het dit jaar weer een beetje op te pakken.

Zo, een heel verhaal. Als je iets wil weten, feel free to ask!

Cheerio,

Erik

<edit>Tijpo's</edit>
Laatst bijgewerkt door Balmoral op 27 jun 2002 16:44, in totaal 1 keer bewerkt
____
Cheers,
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
~...this doesn't look like Kansas to me, Toto...~
Cooper S
Cooper S
Woonplaats: Gouda

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door mini-philip, 27 jun 2002 16:23 Link


Ok, leuk idee.

Ik ben Philip Wijnans, 19 jaar oud op dit moment.
Ik woon in Eijsden (altijd al) en dat ligt net iets onder Maastricht. Na de Havo gedan te hebben studeer ik nu Hogere Informatica aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Naast mijn Mini verg zeilen ook veel van mij tijd. Ik heb een klein open bootje en ik ben nu bezig met het opknappen van een zwaar verwaarloosde Kolibri, een kajuitbootje van een kleine 6 meter.

Hoe ik aan mijn Mini-gekte kom? Ik vond het vroeger al hele leuke wagentjes om te zien (toen ik een jaar of 8 was) en dat is steeds meer geworden. Eigenlijk bleef het vrij lang bij alleen een interesse, tot een werkstuk en spreekbeurt in 5 Havo aan toe. Ik heb pas in eenMini gezeten toen ik die van mij kocht :)
Ik sleutelde veel met scooters en dergelijke en mijn pa was ook wel handig maar had niet zo veel met auto's op. meer dan een gebruiksvoorwerp zijn ze niet voor hem. Bij mij is dus nix met de paplepel ingegoten en steeds als er weer iets mis is krijg ik weer comentaar :)
Verder hou ik sowieso wel van auto's, met name Klassiekers maar ook moderne auto's vind ik erg interesant.

Toen ik mijn rijbewijs had gehaald had ik wat geld over en was een beetje rond aan het kijken voor een Mini, en net rond die tijd verkocht een kennis van mijn moeder haar Mini. Ik kende die Mini al langer en wist dat die goed in orde was, eerder kon ik haar vorige Mini overkopen toen ze die wat nu van mij is kocht maar die was nogal rot dus daar hadden pa en ma bezwaar tegen en ik was toen pas 16. Ik heb toen toch maar mijn scooter gekocht en de Mini gekocht.
Inmiddels is mijn mini nu bijna een jaar van mij en hij gaat voorlopig de duur niet uit.

In de korte termijn planning staat nog een 1300 blok ooit, maar dat komt wel als ik iemand gevonden heb die wil hebben. Alleen gaat dit niet lukken denk ik. Verder rijden houden en wat kleine dingetjes nog maar hij is nu al voor een groot gedeelte naar mijn smaak (zover als met mijn budget nodig is).
____
88' Mini 1275cc Spi
Twin-cam eight port
Twin-cam eight port
Woonplaats: Haarlem

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door Marijn, 28 jun 2002 18:53 Link


hallo alle,

Ik ben Marijn Spoelstra en met mijn 20 jaren ben ik samen met philip een van de jongste forummers denk ik (correct me if I'm wrong).
Ik woon sinds mijn geboorte in 's-hertogenbosch, Daar heb ik ook de mavo gedaan en toen ben ik het Mbo richting Werktuigbouwkunde gaan doen.

Na 2 jaar hield ik dit voor gezien en ben ik bij de technische dienst van Heineken gaan werken. In december ga ik bij de luchtmacht (basis Den Haag) een logistieke functie vervullen.
Maar aangezien ik tot die tijd eigenlijk niets te doen had ben ik begonnen als taxichauffeur bij een bedrijf in mijn omgeving. Hierdoor zie ik trouwens wel heel vaak verschillende mini's rond scheuren.

Verder heb ik als hobbies computeren, stappen ( niet echt hobbie maar wel leuk), Fitnes, Films kijken en uiterraard de Mini is denk ik wel een van de grootste en duurste ook trouwens.

Dit was dan even mijn coming out groeten Marijn
____
Mini is Cool :)
Ford F-150 is PoWeR :D
AirPower @ Volkel AB
Stage 2
Stage 2
Woonplaats: Den bosch

Re: Wie is wie

Door Boeie, 29 jun 2002 10:00 Link


EDIT
Laatst bijgewerkt door Boeie op 13 sep 2006 12:18, in totaal 1 keer bewerkt
Bog Standard
Bog Standard

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door Bert, 29 jun 2002 15:15 Link


Inderdaad wel leuk idee dit, dus ik zal ook eens even wat toelichten over mijn bezigheden naast mini's.

Ik ben Bert Schuld, 23 jaar, ongehuwd en ongebonden, en woonachtig in Haarlem (sinds kort, dus ik moet mijn profiel hier nog ff aanpassen).

Ik werk in Beverwijk als mechanisch ontwerper van industriele "handling" machines (ook wel robots genoemd, maar het woord roept vaak wat andere ideen op :) ). Hier ben ik werkzaak sinds april nadat ik in Januari ben afgestudeerd aan de Technische Hogeschool Rijswijk waar in Werktuigbouwkunde heb gestudeerd.

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd wordt eigenlijk niet eens opgeslokt door mini's als wel door mijn sport. Ik doe aan Onderwaterhockey, en doe dit erg fanatiek. Ik ben lid van een vereniging in Amsterdam (Team OVA), en met deze vereniging zijn wij afgelopen week kampioen van Nederland geworden. Daarnaast ben ik ook actief voor het Nationale team, en vorig jaar ben ik daarmee Europees Kampioen geworden. Helaas moet ik dit jaar voor de Wereld Kampioenschappen verstek laten gaan door blesure leed :(

Ik ben in de mini's terrecht gekomen door een klasgenoot van mij. Samen wilden gewoon wat doen in de vrije tijd, en omdat hij minigek was kochten we samen een mini. Deze hebben we opgeknapt, en weer verkocht. Van dit geld konden we beiden afzonderlijk verder gaan, en zodoende heb ik de afgelopen jaren heel wat mini's door mijn handen heen gehad. Inmiddels heb ik een mini gevonden die ik nu zelf wil gaan houden (Zie de avatar), en nog een 90-er special welke weg moet (mag) op het moment dat de andere rijdt.

Nou tot zover mijn tijdsbesteding.

Voordegenen die wat meer willen weten over Onderwaterhockey komt hier de link naar onze site, en gaat allen kijken, want onze sport heeft nog een beetje gebrek aan publiciteit. Voor hen die deze sport wel eens in het echt wil zien, mai mij even wat door heel Nederland zitter er OWH-verenigingen.

www.ova-amsterdam.nl
____
Bert Schuld, geen administrator
Wel voorstander van: "Zoek voor je vraagt".
Cooper S Works
Cooper S Works
Woonplaats: Haarlem

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door Hazerswoude-dirk, 29 jun 2002 16:33 Link


Ik ben Dirk Vonk en kom uit Hazerswoude.

Ben getrouwd en vader van drie meiden, Julia van 5, Christine van 3 en Tessa van 2.
Ik ben mede eigenaar van een aannemingsbedrijf (bouwbedrijf),
en word eigenaar.
Zoals je in het nieuws kunnen horen en lezen, zijn alle aannemers boeven dus kjik uit. ( dit om jullie niet bang te maken)

Via een vrienden clubje ben ik met de mini in aanraking gekomen.
Tijdens een nieuw jaars viering hebben we met z'n drieen een mini gekocht van een vriend.
Daar heeft vooral mijn vrouw veel mee rond gereden.
tot dat niet meer ging.

Toen moest er natuurlijk iets anders komen, want een tweede auto is toch wel makkelijk.
Dus rond kijken en zoeken, en ja hoor na een 3/4 jaar, was Ben zo lief, er een aan ons te verkopen. (nou, dat noem ik niet echte liefde, prijs technische gezien)

Verder is wandelen een hobby en ga ik graag op wintersport.
Maar lange toerritten met de mini is toch wel een hele leuke hobby.
Laatst bijgewerkt door Hazerswoude-dirk op 15 nov 2002 20:23, in totaal 1 keer bewerkt
____
hazerswoude mini :-)
Bob de Bouwer
Bob de Bouwer
Woonplaats: Hazerswoude dorp

Avatar gebruiker

wie is wie

Door Nummer 36, 29 jun 2002 21:34 Link


Hoi mijn naam is Brenda Burgmeijer Geboren in Rotterdam daarna verhuisd naar Hoogvliet daar op school gegaan en opgegroeid.

Ik was net 18 toen kocht ik mijn eerst mini het was een jubelee met verstaaler in de gril kleur bruin met een vinyl dakje volgens mij was dat bouwjaar 1979 voor duizend gulden veel mee gelachen en wijnig problemen ik ree er al een tijd in naar mijn werk heen en weer tot op een dag ik werd aangehouden door de politie voor controle rem test en dergelijke gedaan en er kwamen nog twee politie wagens en een wagen van de RDW bij alles bleek niet goed aan die mini er zat plastic en kranten in de koke balken dus mijn kenteken werd in genomen en dat was het einde van mijn eerst mini ervaring. Mijn tweede mini heb in maar drie honderd meter ingereden dat was een groene mini clubman mijn pa reed er achter op een mooie zomerse dag en zette zijn ruite wissers aan want ik had de motor opgeblazen due terug en de schroothoop op.
Voor mij even geen mini's meer.

Ik leerde Rob mijn man kennen we zijn vandaag precies een jaar getrouwd en dertien en een half jaar verloofd. We zijn dertien jaar gelede samen in pernis gaan wonen Pernis is een dorpje vlak onder Rotterdam we zijn in een oude kosters woning gaan wonen en hebben het helemaal opgeknapt. We hebben geen kinderen maar wel twee katten. En we wonen er nog steeds met veel plezier.

Ik werk al 20 jaar bij Albron catering daar ben ik catering manager van een lokatie en doe de personeels planing voor het gebied Rotterdam en twee dagen in de week rij ik rond door Rotterdam voor colega's te helpen met de computer.

Mijn andere hobby's zijn met de tent er op uit trekken de computer de tuin en fitnes.

In 2001 begon bij mij het mini bloed weer tekruipen en er kwam weer een mini het is een mini cooper 1300 I bj 1995 heb er alweer een hoop aan gehad maar ja dat is mini ik ben er helemaal gestoord van en lach nog iedere dag als ik in mijn mini rij.

Zo nou weten jullie ook iets van mij er staat een verhaal over mijn mini op mijn homepage dus als jullie meer willen weten ga je gang.
http://members.rott.chello.nl/bburgmeijer/

Met vriendelijke mini groeten Brenda

Wie is er nu??????????????????????????
____
Met een beetje tolerantie is het iedere dag vakantie.

Website http://www.mccio.nl/ aangepast op 31 juli **vrienden van de MCCIO**
Twin-cam eight port
Twin-cam eight port
Woonplaats: Pernis RT

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door spike, 30 jun 2002 22:57 Link


Tja..

Ik ben Giel, alias Spike. Al 25 jaar oud, en woon in Enkhuizen. Dat ligt in Noord-Holland,
wij noemen het west-friesland. Heb net mijn diploma gehaald, MBO- Electrothechniek.
Naar school gaan was niet echt belangrijk voor mij, dus het heeft wat extra jaartjes gekost.
Verder zit ik nog bij de scouting, geef leiding bij de esta's (7-11 jaar).
Van sport word ik moe, heb een leuke vriendin en ben graag aan het klussen
en knutselen aldanniet betaald. Mijn boterham
verdien ik nu bij een bedrijf dat uien verpakt, ik help daar in de techinische dienst.
Als ik tijd over heb ben ik nog te vinden bij een tulpenkweker, waar ik ook aan mijn mini
sleutel. Na de zomer op zoek naar een echte baan.

Op mijn achtiende gelijk een Mini gekocht, een jaartje in gereden en toen was het tijd om hem
op te knappen, demonteren ging perfect. Maar was zo rot dat ik hem maar verkocht had.
Tijdje helemaal geen auto gehad. En daar stond ie in de krant -> Mini-pickup. Nadeel stond al
12 jaartjes stil. Het was eigenlijk een VAN, hebben ze een pickup van gemaakt, maar
hij was nooit afgekomen.
Leuke uitdaging dacht ik. De PU gestript, nieuwe stukken erin gelast, nieuw remsysteem
erop. Nieuw verfje derop en weer opbouwen. Vol spanning naar de RDW, gelukkig geen
probleem. Rijd er nu alweer drie jaar in, maar het wordt weer tijd dat ie uit elkaar
gaat, ik weet nu wat je niet moet doen met plaatwerk

Groeten Giel


Volgende?
Stage 2
Stage 2
Woonplaats: Enkhuizen - West-Friesland

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door Sander-T, 30 jun 2002 23:39 Link


-verwijderd-
Laatst bijgewerkt door Sander-T op 01 jul 2008 19:45, in totaal 1 keer bewerkt
Cooper S
Cooper S

Avatar gebruiker

Re: Wie is wie

Door Chelsea, 04 jul 2002 18:39 Link


De volgende in de rij is Marianne. Ik ben 32 jaar, getrouwd met Martin en heb twee kindjes Puck (5) en Bram (3). Na de Havo heb ik de meao en een toeristische opleiding gedaan. Daarna ben ik ongeveer zes jaar werkzaam geweest in een museum in Lelystad. Daar ontving ik de bezoekers, deed de administratie en een heleboel andere (technische) klusjes. Toen ik zwanger was van Puck, ben ik gestopt met werken om me volledig te richten op het moederschap.

Toen ik ongeveer twaalf was, ben ik besmet met het mini-virus. In eerste instantie vond ik het een leuk, klein en ondeugend autootje om te zien. De verzamelwoede sloeg ook toe. Nadat ik eindelijk mijn rijbewijs had gehaald, was ik toe aan mijn eerste autootje. De verhalen over een mini die ik gehoord had, waren niet echt positief, dus mijn vader vond het geen goed idee om een mini aan te schaffen. Mijn eerste autootje werd een Subaru Justy, waar ik overigens met veel plezier in rond getuft heb.
Het virus bleef aanwezig en nadat ik Martin heb leren kennen, heb ik ook hem besmet met het virus. We hadden ons voorgenomen om ooit een mini te bezitten.
In februari hebben we besloten om maar eens rond te kijken naar een leuke mini. Kennissen van ons hadden een, naar ons idee, oranje mini al twee jaar stil staan in hun garage. De eigenaresse heeft nl. ook een jongere hele mooie zwarte, die ze dagelijks gebruikt. Na veel gezeur hebben ze besloten om de oranje mini te verkopen.
We gingen er heen om te kijken of het wat was. Toen we het erf op kwamen lopen, stond ze daar, Chelsea. Ze stond te stralen en te glimmen en was.... heel mooi rood. Het was liefde op het eerste gezicht.
Het heeft nog twee maanden geduurd, voordat ze hierheen vervoerd kon worden en nog een week of vijf voor ze gerepareerd en gekeurd was. Maar uiteindelijk was het zover, mijn eerste ritje in een mini. Toen ik eenmaal in Chelsea gereden had, besefte ik dat dit virus niet te genezen is. Het is behoorlijk werken in een mini, maar ik vind het fantastisch.

Maar het virus blijft zich verspreiden. Martin liet tijdens een rit de radio horen, die hij had in gebouwd. Plots klonk er een stemmetje van de achterbank: "Pappa, de radio moet uit. Ik kan het mini-geluid niet horen". Dat was Bram. En je zou toch denken, dat hij na de kersenrit genoeg had van de mini. Maar niks, de volgende ochtend zijn we de hele Hoekse Waard doorgereden, omdat meneer in de mini wilde rijden.

Dus iedereen opgepast, de volgende generatie mini-liefhebbers is reeds geboren.
Stage 1
Stage 1
Woonplaats: Ergens onder de regenboog!

Re: Wie is wie

Door Cindy-T, 04 jul 2002 20:48 Link


hoi hoi

Nou waar zouden we is beginnen.
Mijn naam is cindy lobe ben 21 jaar en woon in papendrecht.
Heb een dochter die samantha heet en net 2 jaar oud is
Die ook zwaar besmet is met het minivirus
Ja je hoor het goed nu al besmet met het virus
En niet te vergeten me vriend Richard tielkemeijer die zo asl jullie weten ook een mini heb onder de naam coop

En nu het verhaal
Ben vanaf kleins af aan al besmet met het autovirus.
Me vader is dieselmonteur en knutselt altijd aan auto's .
Motors opfokken en zwaardere er in leggen en noem maar op hij heeft het wel gedaan .
En natuurlijk liep cindy er altijd tussen paps mee te helpen.
Het zelfde als Samantha nu doet bij ma en richard en natuurlijk ook opa.
Me moeder heeft ook in een mini gelest vroeger en je raad het al haar eerste auto was ook een gloed nieuwe mini.

En toen kregen we de mavo nog waar we onder andere motortechniek kregen .
Daar groeide liefde voor auto's nog verder.
En ja ik was altijd al gek geweest op Mr. Bean en natuurlijk je raad het al daar reed al tijd zo'n leuk en lief autootje in mee
De Mini.
En toen was eigelijk op 13 jarig leeftijd al besloten dat we een mini gingen kopen als ik de kans kreeg ervoor.

Dus daar gingen net voor dat we 19 werden op voor ons rijbewijs en ja hoor 5 maanden verder hadden we het papiertje al binnen
Helaas niet eerder door dat de kerst er tussen zat snik
Maar toch heel blij dat we het hadden eerst nog een galant gehad , maar gelijk wel op zoek naar een mini.
Maar wel moelijk te vinden 1 naar cindy's smaak.
Ondertussen nog bevallen van een Samantha en daarna weer druk zoeken en jahoor binnen 3 weken 1 gevonden in Dordrecht
en Gelijk verliefd op hem
Pa hem nog nagekeken of er niks ernstigs aan de hand was en toen was het kopen.
En ik was me toch blij.
Dus binnen 6maanden na het halen van het roze papiertje toch mijn droomauto gevonden en is gelijk Mr. Bean gedoopt.
Was natuurlijk te raden.
En tot de dag toe nog geen spijt er van en hij gaat er ook nooit meer weg.
Ben nog hard bezig om hem naar me zin te krijgen maar dat moet nog lukken dit jaar .
Ondretussen heb ik ook een donor mini gekocht die hopelijk dit jaar ook nog af komt als aanhanger.
Het virus is ook weeer naar me ouders overgeslagen en die hebben er ondertussen ook weer een mini gekocht .
Die Mrs. Bean is gedoopt maar nog genoeg werk heeft.

Dus op gelet als je een groene mini tegen kom met blokjes op het dak en strepen met blokjes op de motor kap en overriders er op ben ik het.

hou doe en tot weerziens cindy en Mr.bean
Stage 1
Stage 1

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast