Pagina 1 van de 1

Vraagje over je Belgische collega's

BerichtGeplaatst: 03 jan 2018 21:05
door Margaret
Hallo, ben zeer blij hier te mogen zijn met alle mogelijke vragen die ik als kersverse eigenares van een 1300 Mini Mayfair 1993 ga hebben. Ik hoopte evenzeer om in het Belgisch Onafhankelijk Miniforum te geraken, maar bestaat dit forum nog eigenlijk ? Heb me daar al 2 weken geleden voor geregistreerd en nooit een activatie voor ontvangen. Hier lukte het in een paar seconden, waarvoor dank !
Zijn hier mensen die ook van dat forum lid zijn ?

Groetjes van een hoopvolle Margaret

Re: Vraagje over je Belgische collega's

BerichtGeplaatst: 04 jan 2018 09:05
door Arie B
Hoi Margaret,

Ten eerste gefeleiciteerd met je Mini! Het Belgisch Mini Forum (en ook dit Nederlandse om eerlijk te zijn) zijn niet meer zo druk bezocht als 'vroeger'. De Facebook groep is een stuk actiever mocht je een acute vraag of probleem hebben.

Er zijn meerdere mensen lid van zowel dit als van het BE forum, en ik heb vaker gehoord dat er nogal veel tijd kan gaan zitten tussen aanmelding en het verkrijgen van toegang.

Voor nu zou ik je de tip willen geven (maar dan moet je wel Facebook gebruiken) om daar lid te worden van de groep van het Onafhankelijk Mini Miniforum https://www.facebook.com/groups/145354125535340/

Succes!

Re: Vraagje over je Belgische collega's

BerichtGeplaatst: 05 jan 2018 18:34
door (b)engeltje
Margaret,

Welkom hier. Zoals Arjen al aangeeft kan het even duren voordat je goedkeuring krijgt voor het Belgische forum. De meeste leden daarvan zitten tegenwoordig ook op FB, maar vele hangen ook hier rond. Je kunt je vragen altijd hier stellen of natuurlijk op FB.

Groeten, Bram

Re: Vraagje over je Belgische collega's

BerichtGeplaatst: 07 jan 2018 11:50
door wim fournier
Het is maar heel 'toevallig' hoe snel je toegelaten wordt op het Belgisch forum.
Ik trof het indertijd dat er -kennelijk- net iemand van de beheerders op de site was, waardoor ik ook een paar seconden later toegelaten was.
Het zijn natuurlijk allemaal 'amateurs' die op deze websites bezig zijn en dan ligt het er maar net aan wat je anders nog om handen hebt, hoe actief je in een periode op de site kunt zijn.
In de wintermaanden zijn velen van ons ook minder met de autootjes bezig dan -bijvoorbeeld- met het gezin.
Maar, inderdaad, op Facebook zie ik toch vrijwel dagelijks nieuwe berichten. Vooral van mensen die in de wintermaanden doende zijn hun wagentje op te knappen.
Het enige jammere van Facebook is, dat je daar geen zoekfunctie hebt, waardoor vele ter zake doende antwoorden in de vergetelheid raken en steeds op nieuw gevraagd moeten worden.
Wens je veel plezier met je Mini en wees blij dat men in een groot deel van Belgiƫ dezelfde taal schrijft als jullie noorder buren.

Re: Vraagje over je Belgische collega's

BerichtGeplaatst: 07 jan 2018 20:42
door weske
Gelukkig kreeg ik een mailke van Margaret.
De forumbeheerder is een oud actief Mini liefhebber, helaas is mijn contact met hem verloren en kunnen we niks doen.
Zelf kan ik ook op het forum om gebruikers te 'aanvaarden'. Dagelijks zijn dit er ongeveer 80 waarvan 79 spams ...
Ook zelf zit ik niet op Facebook :D misschien nog een van de enigen haha. En op het forum zat ik vroeger vrij veel maar sinds de komst van Facebook dan veel minder. En als ik dan eens na een week erbij kom en een kleine 500 nieuwe gebruikers moet keuren ontzie ik dit wel.
Zelf heb ik niks met het forum te maken, alsook Belgian Minis on Tour heeft niks met het forum te maken.
Enkel de site van BMOT doe ik zelf.
Het is een gegeven die vast zit, weet zelf in geen honderd jaar wie de server beheer of wie de forum uit/aan kan zetten ..
Beu dus.

Greetz