Hoe zet je snel al onze evenementen in je agenda?

Avatar gebruiker

Hoe zet je snel al onze evenementen in je agenda?

Door Forum Robot, 08 dec 2014 10:03 Link


Zoas je ziet zijn er al aardig wat evenementen voor 2015 aan onze kalender toegevoegd maar hoe krijg je die nou het snelste in je agenda? Dan kan natuurlijk door alles een voor een over te schrijven in je papieren of digitale agenda. Maar heb je een digitale agenda? Dan kan het ook handiger via Facebook. Je doet dit als volgt:Lees het hele artikel


Sir Issigonis
Sir Issigonis

Avatar gebruiker

Re: Hoe zet je snel al onze evenementen in je agenda?

Door marcel74, 08 dec 2014 10:34 Link


De "3 stipjes" geven mij alleen maar "evenement rapporteren" en dat is natuurlijk niet wat ik wil. Ik heb op PC en op telefoon getest.


Daarnaast meen ik dat dit natuurlijk alleen werkt als men op de iphone ook de Facebook App rechten heeft gegeven om toegang te hebben tot de kalender. DUs dat is wel een voorwaarde.


Het werkt wel als ik gelijk aangeef "Deelnemen"! Dus heb ik dat maar gedaan en kom ik gewoon heel vaak meedoen >:) :P
____
Groeten,
Marcel
1990 Mini 1000
2005 new mini cabrio
Stage 3
Stage 3
Woonplaats: Pijnacker

Re: Hoe zet je snel al onze evenementen in je agenda?

Door Natascha, 08 dec 2014 17:42 Link


Ik had het alleen op PC getest en er niet bij stil gestaan dat je eerst moet aangeven dat je meedoet. Is op zich niet erg denk ik want dat heeft als voordeel dat de evenementen ook in je overzicht op Facebook komen te staan. Dus als je dan 's ochtends opzoekt wat er voor evenementen te doen zijn die dag zie je vanzelf staan dat je mee kan gaan doen aan een evenement van onze club.

Je hoeft trouwens geen iPhone met koppeling naar je agenda te hebben. Op de PC kun je kiezen of je het gelijk in je agenda wil zetten maar je kunt het ook naar je mail laten sturen. En dan kun je het daarna aan de agenda van je keus toevoegen.
Sir Issigonis
Sir Issigonis
Woonplaats: Zoetermeer

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten