Avatar gebruiker

Seven 3 2015

Door Forum Robot, 06 jun 2015 08:17 Link


Clubblad 2015


Dit weekend ontvangen onze leden het derde clubblad van 2015. Nieuwsgierig wat daar in staat? Lees dan het voorwoord van onze hoofdredacteur:


Het is dit keer een vol clubblad. Ja, hij is altijd al wel vol gekomen, maar dit keer moest ik echt veel stukjes doorschuiven of inkorten. Daardoor is deze Seven lekker divers. Veel van de ontvangen stukjes zijn vaak foto’s zonder verhaaltje. Dat is best jammer, maar daar maken we de volgende keer weer een leuke verzameling plaatjes van. Blijf vooral insturen die verhalen. Ze worden altijd geplaatst. De ene keer direct in het volgende nummer maar het kan ook later zijn. 


Voor deze keer hebben we voor u; De Classic Mini World volgens Howard, British Car & Lifestyle, een interview, een verslag van de Algemene Leden Vergadering in woord en beeld, Mini’s die ten toon worden gesteld, de foto’s van de lenteprijsvraag, het bezoek aan twee verschillende clubavonden en een dagje Zandvoort. Verder de verhalen van Joop die ons terug de tijd inneemt naar de ontwikkelingen tussen Issigonis en Cooper. Ook Henk vertelt wat meer over de historie, en dan vooral in warmere gebieden. Voor de rest moet u het blad zelf maar even lezen…
Lees het hele artikel


Sir Issigonis
Sir Issigonis

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten