Drie tips om je Mini goed te verzekeren

Avatar gebruiker

Drie tips om je Mini goed te verzekeren

Door Forum Robot, 28 jun 2017 06:20 Link


Advertorial


Iedere auto moet verplicht verzekerd worden in Nederland en dit betekent dat ook jouw Mini een autoverzekering nodig heeft. Wij raden je aan om niet zomaar een autoverzekering af te sluiten voor jouw Mini, maar de beste autoverzekering te zoeken voor je geliefde auto. Hoe je dit precies doet, lees je in dit artikel.


Vergelijk autoverzekeringen met elkaar


Om de beste autoverzekering te vinden, steek je tijd in autoverzekering vergelijken. Dit betekent dat je diverse verzekeringen van verschillende aanbieders naast elkaar legt, zodat je de verzekeringen tegen elkaar af kunt strepen. Heb je alleen de beste en de goedkoopste autoverzekering nog over, dan sluit je deze verzekering af voor jouw Mini. Allemaal Minis door elkaarBen je benieuwd welke premie je precies voor een verzekering moet betalen? Online zijn er handige tools te vinden, op Overstappen.nl kan je je autoverzekering berekenen. Weet je de maandelijkse kosten van een autoverzekering, dan weet je pas echt of deze verzekering inderdaad interessant is voor jouw auto.


Verdiep je goed in de dekking van een autoverzekering

Lees het hele artikel


Sir Issigonis
Sir Issigonis

Avatar gebruiker

Re: Drie tips om je Mini goed te verzekeren

Door Mini4Ever, 02 jul 2017 09:53 Link


Tja, als ze nu ook eens een auto op een buitenlands (wel Europees) kenteken zouden verzekeren in Nederland, dan zou mij dat heel erg helpen ;) Via via uiteindelijk toch een verzekering gevonden die in elk geval een WA verzekering wil geven op een auto met buitenlands (Europees) kenteken totdat de auto is ingevoerd... Premie: 185 Euro per maand voor een Mini uit 1991. Lang leve Europa!
____
Te veel projecten en te weinig tijd...
Sir Issigonis
Sir Issigonis
Woonplaats: Limburg

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast