Terug van weggeweest / Johnmar

Terug van weggeweest / Johnmar

Door m-files, 11 jul 2018 10:09 Link


Terug van weggeweest.

Na een hele lange tijd van afwezigheid (zo'n 15 jaar) meld ik me op dit forum. Tot 2003 was ik behoorlijk actief met mijn mini's en met andere mini fanaten. Echter is na onze verhuizing naar Emmen van alles gebeurd en zijn de mini's meer en meer op de achtergrond beland om zelfs volledig te verdwijnen: De Van ging naar een volgende eigenaar en de LE en het Mini Estate zijn weggegeven. De aanhanger waren we helemaal uit het oog verloren en deze is onbedoeld achtergebleven waar we hem tijdelijk stalden in 2001. (Edwin, als je dit leest, ik weet niet hoe ik me kan verontschuldigen).

En toch kon ik geen afscheid nemen van Mindi, de mini Tahiti die Brenda in 93 gekocht heeft, waarin we getrouwd zijn en die de oude garde hier misschien nog wel kent van de Mini Record Poging in 2001 die ik met een aantal van jullie heb mogen organiseren. (Mooie herinneringen en de foto van van de bijna 1000 mini's opgesteld bij Edwin in Drimmelen hangt nog steeds in de huiskamer).

Ik heb me een aantal keer geprobeerd terug te keren in "miniland" en op het forum, maar ook dat lukte niet echt. (Achteraf gezien was alles nog te druk en was ik bezig met veel te veel ballen in de lucht te houden. Iets wat me een lange tijd goed af leek te gaan... but life catches up). Na ook nog 10 jaar ZZP-er geweest te zijn werd het tijd voor een ommegooi.

Ondertussen is er rust en overzicht gekomen. (vandaar ook het weggeven van de Estate en de LE, die me steeds weer confronteerde met de plannen waarvoor ik maar geen tijd kon vinden).

En dan te bedenken dat we naar Emmen verhuisden om een garage te hebben waardoor ik een plek had om aan de estate te werken.

Ik heb afgelopen tijd heel veel opgeruimd (niet alleen spullen) , heb weer rust gevonden. Iets waarvan ik niet besefte dat ik het onderweg verloren had.

En dan kijk ik naar buiten en zie de staat waarin Mindy verkeerd, dan weet ik dat nu te tijd gekomen is om op mijn gemak te beginnen met een restauratie.

Er zijn zoveel mensen uit de miniscene waarmee ik zonder opzet contact heb verloren/niet heb onderhouden. (Ik denk dan bijvoorbeeld maar niet alleen aan Christiaan, Wouter, Fokko, Edwin, Herma, Cees, Arnoud, Leen, Joris, Theo, Niels, Ton, Eelke, Kees, Mark, Jos, Jeroen, Dennis en Anouschka)

Voor iedereen waar ik plotsklaps verdween en eerder weer leek op te duiken: het was niet mijn bedoeling zo weg te vallen. Ik hoop dat alles met jullie ondertussen goed gegaan is en gaat. Vergeten ben ik jullie zeker niet.

Mocht je me tegenkomen op het forum of daarbuiten, voel je dan vrij om me aan te schieten op welke manier je wilt.

Johnmar
Bog Standard
Bog Standard
Woonplaats: Emmen

Avatar gebruiker

Re: Terug van weggeweest / Johnmar

Door Tincu, 11 jul 2018 14:11 Link


Leuk dat je terug bent Johnmar, en dat je weer zin hebt om je rustig aan weer in de Mini scene te begeven d:)b

Onze wegen in het Mini gebeuren hebben elkaar net gekruist, in 2002 werd ik juist actiever met de Mini(s), club en forum. De recordpoging in 2001 ben ik niet bij geweest, maar misschien komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen :)
____
Bertina
NML-er

CE | JJ-69-XD | Blauwe | PL | Ugly O+ | Meis | Van | Lucky Seven
Moderator
Moderator
Woonplaats: Zuid Friesland

Avatar gebruiker

Re: Terug van weggeweest / Johnmar

Door Red Head Herm, 11 jul 2018 14:42 Link


\:)/ \:)/ \:)/ Hey! Johnmar! Wat fijn dat je er weer bent, elkaar zojuist weer ff gesproken, alsof het gister was ;) Goeie ouwe tijd die recordpoging, ik denk wel een van de meest memorabele happenings in ons kikkerlandje! Dat uit die recordpoging de ALS stichting is ontstaan is iets om trots op te zijn! Hopelijk gaan we elkaar weer snel een knuffel geven! d:)b
____
Ook ik ben een mini-gek!
Stage 3
Stage 3
Woonplaats: Onder een dak

Avatar gebruiker

Re: Terug van weggeweest / Johnmar

Door Theo van den Bogaard, 13 jul 2018 09:29 Link


Welkom terug Johnmar!
alvast succes met Mindi, en je zult vast wel een aantal oude bekenden weer gaan tegenkomen, ofwel op het forum, of op andere media, of bij evenmenten in levende lijve ..

groetjes,
Theo van den Bogaard
____
Bini One
A library is an adjustable wrench for opening the head.--M. T. Anderson
The Librarian
The Librarian
Woonplaats: Tilburg

Avatar gebruiker

Re: Terug van weggeweest / Johnmar

Door red baRON, 29 jul 2018 18:19 Link


Hee Johnmar

leuk je op het forum weer tegen te komen, ik weet ook hoe het gaat, nu met dat ik New MINI rijd ook wat minder actief op het forum merk ik, en loop ik ook achter met clubbladen lezen. (moet ik de zomervakantie maar eens even gaan doen!)

Maar kijk altijd wel snel even welke fotos Amy vraagt.

Ik begreep van Rika dat je ons ook een mail had gestuurd een tijdje terug, Rika had problemen met haar mailbox, maar zij dacht het wel naar mijn mail doorgestuurd te hebben. Maar helaas, maar uit je bericht hierboven heb ik een idee van wat er in stond ;-)

En koester Mindi maar!

tot forums, ziens of mails enzo!
____
to MINI or to mini that's the question nu ik een garage heb!

zie mijn/veel mini foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=IYLRIKT6
Twin-cam eight port
Twin-cam eight port
Woonplaats: Zeist (maar ook Wezep)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten