British CARS & Lifestyle, Rosmalen (NB), Zaterdag 9 Maart 20

Avatar gebruiker

British CARS & Lifestyle, Rosmalen (NB), Zaterdag 9 Maart 20

Door Forum Robot, 29 dec 2018 12:39 Link


Ook dit jaar zijn wij met een clubstand aanwezig op deze beurs en krijgen onze leden korting op de entreeprijs (zie de bon in het clubblad van februari). 


Het thema van onze stand is, hoe kan het ook anders, 60 jaar Mini. Want zolang is het alweer gelden dat de eerste Mini het levenslicht zag. De Miniwereld viert dat dit jaar met diverse evenementen en ook wij staan graag stil bij dit heugelijke feit. 


Sinds 1959 heeft de Mini heel wat veranderingen ondergaan. Toch is het een auto die nog steeds veel mensen tot de verbeelding spreekt. Wij willen graag laten zien hoe de Mini zich in al die jaren ontwikkeld heeft en wie hij allemaal geïnspireerd heeft. En dat sinds 1959 toen de eerste Mini van gebouwd is tot nu met de MINI’s die nu in Born gebouwd worden. 


Heb jij nog materiaal beschikbaar voor op de stand? Of wil je een (halve) dag of het hele weekend de stand bemannen? Neem dan nu contact op met Natascha of Bram en Pim. Samen maken we er weer een geslaagd weekend van. 


British Cars & Lifestyle, Mini's op de stand


Meer informatie over de British CARS & Lifestyle beurs 


Informatiepagina over dit evenement
Sir Issigonis
Sir Issigonis

Re: British CARS & Lifestyle, Rosmalen (NB), Zaterdag 9 Maar

Door Natascha, 04 jan 2019 14:22 Link


Een paar leden zeiden het al, het thema voor de stand van dit jaar kan maar een ding zijn. En ze hadden natuurlijk gelijk. Help jij mee om onze stand de mooiste en gezelligste van de beurs te maken?
Sir Issigonis
Sir Issigonis
Woonplaats: Zoetermeer

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten