Bouwjaar 2000
Mini-type Mk7 (1996 - 2000, MPi) ,
Kleur Solar Red
Kilometerstand 64000
Prijs €16250,- (Vraagprijs)

Super leuke en mooie Mini MPI Cooper Sport. Het betreft een origineel Nederlandse Mini met een lage kilometerstand. De Mini is altijd door specialisten onderhouden en nergens is op bezuinigd. De auto rijdt en schakelt dan ook uitstekend. De volledige onderhoudshistorie is aanwezig. 

In 2015 is de auto volledig (professioneel) gerestaureerd. Enkel met de keuze voor de uitlaat is van het origineel afgeweken. De huidige Maniflow DTM uitlaat zorgt voor een mooi en sterk geluid, zonder dat het op langere afstanden hinderlijk wordt. Verder beschikt de auto over een RetroSound radio (moderne radio met een oude uitstraling). Het interieur is keurig. Er is een taxatie rapport uit 2015 aanwezig. 

Hopelijk is duidelijk dat dit een vertroetelt autootje is waar veel liefde in zit. Sinds de geboorte van onze dochter wordt hij helaas nauwelijks meer gebruikt en, ondanks dat hij gewoon in de garage staat, vind ik dat zonde.

Er is nog veel meer over deze leuke auto te vertellen. Dus mocht je vragen of interesse hebben, schroom niet om contact op te nemen.

Informatie

Michel Kok
Nijmegen
0651858367
Contacteer MiKo