Innocenti Mini Minor

(N.o.t.k.)
Bouwjaar 1971
Mini-type Mk3 (1969 - 1976) ,
Kleur Paarsblauw
Kilometerstand 62800
Prijs

Liefhebber gezocht

Ik ben op zoek naar een liefhebber voor een Innocenti Mini minor. 

Een helemaal harde italiaanse Mini zonder roest met Nederlands kenteken. De auto is eigenlijk in geweldige staat, alle motorische en mechanische problemen zijn verholpen. De auto is verschillende keren in de afgelopen jaren helemaal doorgelicht op problemen en deze zijn bij mijn kennis allen verholpen. 

Eigenlijk is er ten opzichte van de waarde van de auto wat teveel in geinvesteerd. (misschien gaat dat altijd zo). Zodoende is het een erg goede basis om helemaal af te maken. Het enige wat werkelijk zou moeten is dat de auto een keer overgespoten wordt omdat de huidige (niet originele) lak op punten niet goed is gehecht. En dan zijn er natuurlijk lampjes, hemeltjes en andere details te verbeteren. Maar de basis is geweldig. 

Ik heb de auto gekocht uit sentimentele redenen nadat mijn vader drie jaar geleden overleed (Ik sleutelde als kind met hem). Ik heb met veel plezier aan de auto gewerkt. Maar het blijkt dat ik eigenlijk te weinig ruimte heb noch tijd om de auto goed te onderhouden en verder af te maken. Zodoende heb ik besloten hem te verkopen. 

Ik geef hem niet weg maar hoef ook echt geen hoofdprijs. En misschien vind ik via dit platform iemand die het wagentje de aandacht kan geven die het verdient. 

Mail mij met vragen of verzoeken, ik heb uiteraard meer afbeeldingen beschikbaar. 

Groet Joris 

 

Informatie

Joris Hofstede
Wageningen
0681156550
Contacteer Joris Hofstede