Seven 2 is uit

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 2 2020Heb jij de nieuwe Seven al ontvangen? Hij staat weer lekker vol met verhalen en foto’s. Zo leer je onder anderen een van onze vrijwilligers wat beter kennen, is er een volgend hoofdstuk te lezen uit de serie “de ‘nieuwe’ Mini”, staat er een fotorapportage over een bijzonder verjaardagscadeau in en duiken we in ons archief. En dat is maar een kleine greep uit de artikelen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Ook voor de volgende Seven hebben we verhalen en foto’s nodig. Het doel van onze club is het met elkaar in contact brengen van miniliefhebbers. Dat kan natuurlijk via onze social media maar, het is ook leuk om in de Seven verhalen van en over andere miniliefhebbers te lezen. Of te zien in wat voor Mini ze rijden. Stuur jij een foto van je Mini/MINI met een stukje over jezelf in?

En misschien heb je kort of lang geleden iets meegemaakt dat ook leuk, leerzaam of interessant is voor anderen? Twijfel dan niet maar schrijf je verhaal gewoon op en stuur het voor 10 mei naar Marloes en Gitty. Dan lezen wij het hopelijk al in de Seven van juni.

PS 1: Krijg jij de Seven nog niet? Meld je dan nu aan via deze link en je ontvangt hem zes keer per jaar. 

PS 2: Ben je al lid? Kijk dan vooral eens achterin de Seven naar de ledenaanbiedingen, wie weet zit er wel wat voor jou bij. 

PS 3: Bij vragen over de bezorging kun je contact opnemen met de redactie