Clubblad

Edities van het clubblad.

Seven 2 is onderweg!

Ingediend door AmyArends op

Seven 2 is naar jullie onderweg! Deze keer met het jaarlijkse presentje erbij. Willen jullie nog even geheim houden wat het is? Dan is het voor iedereen een verrassing. Vanwege een foutje met het inpakken kan het even duren voordat je het clubblad ontvangt. Het ene deel van de leden zal het clubblad deze week al ontvangen en voor de rest kan het een paar weken langer duren.

De laatste Seven van 2023

Ingediend door AmyArends op

Seven 6 is uit! Heb jij hem al ontvangen? Deze keer weer een goed gevuld clubblad met onder andere vakantie verhalen, ritverslagen, de uitslag van de prijsvraag en veel foto's. Ook aan degenen die alleen plaatjes kijken is gedacht. Ook zit de mini kerstkaart erbij, deze keer met de foto van Klarien Zwolsman.

 

Seven 5 is uit

Ingediend door AmyArends op

Seven 5 is al weer een tijdje uit. Deze keer hebben we o.a. een aankondiging voor een mCover Seven 5eerdaagse rit en een prijsvraag in het clubblad staan. We hebben New MINI nieuws, maar uiteraard ook verhalen met de classic in de hoofdrol. 

Heb jij Seven 4 al binnen?

Ingediend door Natascha op

Cover Seven 4 2023 Mini voor molen

De vierde Seven van dit jaar is uit. En deze keer vertellen diverse leden over het klussen aan hun Mini. Amy vertelt hoe de hydrolastische vering van een Mini werkt. Henk heeft een stuk geschreven over de Mini's die speciaal voor de Nederlandse markt gebouwd zijn. En Bart sluit daarbij aan met een thema voor de Mini Clubdag op 24 september. Roald en Demelza hebben een mooi verhaal en foto’s aangeleverd van de meeting op Zandvoort. En Gerrit vertelt ons meer over slotraces. En dat is nog niet alles, dus lees snel verder in de Seven. We horen graag wat je ervan vond.

Ben jij al lid maar heb je de Seven niet ontvangen? Mail dan naar Amy, dan kan ze voor je nakijken naar welk adres hij is verstuurd. Ben je nog geen betalend lid? Regel dat dan snel via dit formulier en de Seven komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Tot slot, de Seven wordt gevuld met verhalen en foto’s van onze leden. Dus ben je bezig met klussen aan je Mini? Heb je een leuke dag gehad met je Mini? Ergens Mini's gespot of iets anders te vertellen? Laat het ons weten. Je mag zelf wat aanleveren en we vinden het ook leuk als je de redactie uitnodigt om bij je langs te komen voor een interview.

Veel leesplezier!

Seven 3 komt eraan

Ingediend door Natascha op
Cover Seven 3 2023

De clubbladen zijn weer onderweg en bij sommigen van ons zelfs al bezorgd.

Deze editie staat vol uitslagen van de ritten die we in het voorjaar gereden hebben. Er is een artikel over nieuwe leden en ''oude'' leden die weer terug zijn bij de club.

We worden meegenomen naar de London to Brighton Run en lezen over iconische Britse artiesten en hun Mini's. Toevallige ontmoetingen met Mini’s komen ook voorbij. En voor degenen die meer willen weten over het rijden van puzzelritten, wordt deze keer het ritsysteem routebeschrijving uitgelegd.

En naast al die verhalen staan er in deze Seven heel veel foto's. Weer voor ieder wat wils dus.

Veel leesplezier!

Clubblad Seven editie 2

Ingediend door Zeeuwse Sharon op

Seven

We blikken in deze tweede Seven van het jaar terug op onze Algemene Ledenvergadering en Ledendag en komen erachter wie in de prijzen is gevallen in het algemeen klassement.

Peter-Jan neemt ons mee in zijn jeugdherinnering die nieuw leven krijgt ingeblazen. En we lezen in het verhaal van Koen over een jeugdherinnering waar juist afscheid van genomen wordt.

Kees Plugboer trapt af in de eerste ''Voor jong en oud''. Hij verteld over zijn ervaring met het lid worden van de club. Vroeger ging dat heel anders dan nu. Nog een nieuwe rubriek is de uitleg over de ritsystemen. Deze vind je op pagina 22 en 23.

Er staat een kunstige Mini op pagina 25 en we zien veel Mini's in het buitenland.

In verband met het IMM is de kopijsluiting deze keer wat later, namelijk 4 juni. Je hebt dus langer de tijd om iets in te sturen naar de redactie. We zien je mail graag tegemoet.

Amy Arends

De eerste Seven van 2023 is uit

Ingediend door Natascha op

Foto Cover Seven 1 2023

Begin van de week valt hij bij jou door de brievenbus, het eerste clubblad van het jaar 2023. Ook nu is het weer gelukt om een clubblad te maken met voldoende diversiteit dus dat wordt weer lekker lezen en foto's kijken.

Deze keer vind je in het midden van het clubblad een (nood-zakelijke) verrassing voor in de garage of hobbykamer. De uitslag van de Liflafrit en ook de uitslag van de Brabantse Winterrit staat erin. Verder twee niet alledaagse Mini's; de Mini sedan en een turbo Mini. Ook hebben we wat oproepjes en uitnodigingen in het clubblad staan. Kijk even goed of jij er iets mee kan! Ook hebben we weer new MINI nieuws, een verhaal uit London (of uit Brighton?), en een leuke ontmoeting op Malta.

Veel leesplezier!

De laatste Seven van 2022

Ingediend door Natascha op

Cover Seven 6 2022

Als het goed is heb je hem al binnen, de laatste Seven van 2022. En wat valt daar onder anderen in te lezen?

Een verhaal over een Mini die alvast lekker binnen is gaan staan op pagina 20. Verder komen er wat (oud)bestuursleden aan het woord en hebben we zelfs een stukje ontvangen van een oud redacteur, zie pagina 18. Ook hebben we weer een aantal ritverslagen in deze Seven staan. We blikken terug op de Mini Clubdag en oude uitnodigingen voor evenementen en sluiten af met wel heel bijzondere nieuwjaarswensen. 

Aangezien het vandaag nogal glad is buiten lijkt het ons een mooi moment om met een kopje warme chocomel op de bank te kruipen te gaan genieten van alle verhalen en foto's in deze editie. 

Veel leesplezier!

De 5e Seven van dit jaar is uit

Ingediend door Natascha op

Cover van Seven 5 (Clubblad) uit 2022

Als het goed is heb je hem al binnen, de 5e Seven van 2022. Deze editie van ons  clubblad staat vol met verhalen over ritten, twee kampeerweekenden en natuurlijk het jubileumfeest.

Naast het jubileum van de club, hebben we nog drie jubilea in dit clubblad staan. Namelijk de 10e editie van het Drentse Noorderweekend, het 20e Bataviaweekend en de 50e Kersenrit. Wat fijn dat onze vrijwilligers zich al zo lang inzetten om deze evenementen mogelijk te maken!

Wat je ook in deze Seven kunt vinden zijn ‘’Wist je datjes'', bijzonder strandvervoer, de concept Aceman en veel elektrische Mini's. Bedankt aan degenen die de redactie soms tippen op leuke artikelen en aan iedereen die regelmatig een stukje instuurt. Zonder jullie kan ik het clubblad niet vullen. Heb je ook iets leuks te vertellen? Stuur het dan naar me op!

Veel leesplezier!

PS 1: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe. 

Ps 2: De kopijsluiting voor de volgende Seven is op 20 november. Mail snel je verhalen en foto's naar redactie@minisevenclub.nl