Mini-register

Ingediend door Charlie op
Berichttekst

Het bijhouden van een register van Nederlandse Mini’s was jarenlang één van de activiteiten van de Mini Seven Club Nederland. Dit register werd gepubliceerd en verspreid onder de leden. Helaas ligt dit register alweer enige jaren stof te verzamelen zonder bijgewerkt te worden. De reden hiervoor is dat er door enkele leden werd aangegeven dat ze zich niet gemakkelijk voelden bij de de wijde verspreiding van de gegevens van hun auto’s; voornamelijk de combinatie van kenteken en chassisnummer zat niet lekker, omdat het op die manier makkelijker werd om een Mini “om te katten”.

Sinds het oude register niet meer wordt bijgehouden heerst er onder diverse leden, waaronder het bestuur, een groeiend gevoel dat we als landelijke auto-club toch een verantwoordelijkheid hebben om de gegevens over de auto’s te verzamelen. Daarnaast is een register voor allerlei \"eerlijke\" doelen gewoon heel erg leuk, handig en leerzaam. In het geval van de nieuwe Mini hebben we nu de kans om er nog redelijk op tijd bij te zijn.

We hebben daarom nagedacht hoe we dit kunnen aanpakken en over het voorlopige resultaat hiervan kunt u alles lezen op de speciale pagina op deze site die we hiervoor hebben ingericht. We hopen uw inschrijving zo snel mogelijk tegemoet te kunnen zien.