Naast de gebruikelijke voordelen voor leden, zoals het clubblad en korting op deelname aan evenementen, is er een aantal bedrijven die leden van de Mini Seven Club Nederland een interessante korting aanbiedt. Zie hieronder voor meer informatie.  

t-shirts en truien

T-shirs en truien

Onze leden vroegen regelmatig of wij ook truien of T-shirts hadden en dan moesten we nee verkopen. Het ontbrak ons namelijk aan mensen die het konden regelen en een grote voorraad inslaan is ook niet handig. Voor deze uitdagingen hebben we nu een oplossing gevonden. CrewWear gaat het hele logistieke proces verzorgen. 

Je kunt jouw keuze doorgeven via www.crewwear.nl/shop. Zij incasseren de betaling, maken je T-shirt en/of trui en sturen het naar je op. 

Het assortiment bestaat op dit moment uit vier kleuren, wit, zwart, blauw en grijs. En zes maten van S t/m XXXL. De prijs voor een T-shirt begint bij 25 euro en voor een trui bij 40 euro. Leden krijgen 10% korting.  

Zien we jou straks ook in onze clubkleding?

Great British Cars Magazine

Onafhankelijke magazine voor de liefhebber van Britse auto's, zowel klassiek als modern!
Speciaal voor de leden van de Mini Seven Club Nederland voor 25 i.p.v. 35 euro (België 36 i.p.v. 46 euro). 

NHA Cursus Autotechniek

Speciaal voor de leden van de Mini Seven Club Nederland biedt de NHA een korting van € 25 aan op de cursus populaire autotechniek. Dankzij deze cursus weet je straks alles over de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan je Classic of New Mini. 

CarCanvas.nl

CarCanvas.nl

Zou jij je auto ook het liefst mee naar binnen nemen? Dit is nu mogelijk! Bij CarCanvas.nl kun je jouw autolaten omtoveren tot een digitaal getekend kunstwerk op canvas voor aan de muur. Upload een foto van jouw auto, kies je kleur(en) achtergrond en onze kunstenaars gaan aan de slag! Ieder kunstwerk wordt met de hand getekend waardoor je nooit hetzelfde kunstwerk bij iemand anders aan de muur zult zien hangen.

De kunstwerken worden bedrukt op hoge kwaliteit canvas waarna deze worden gemonteerd op een 18mm houten frame. Alle auto’s kunnen worden omgetoverd tot kunstwerk, dus maak het zo gek als je wilt! Gebruik de kortingscode uit de Seven en krijg 10% korting! 


Gebruik maken van deze aanbiedingen?

In de rubriek 'Speciaal voor leden' in de Seven, ons clubblad, vind je alle informatie.