Clubavonden

Een clubavond is vooral lekker koffie drinken en Mini's kijken. En het is een goede gelegenheid om andere Miniliefhebbers uit jouw omgeving te leren kennen.

Dus heb je vragen over het onderhoud aan je Mini? Ben je op zoek naar informatie over leuke evenementen? Of wil je gewoon eens een avondje kletsen over Mini’s? Kom dan, met of zonder, je Mini naar een van onze clubavonden. De toegang is gratis en alle miniliefhebbers, zowel Classic als New, lid of geen lid zijn welkom. 

We proberen de meetings zoveel mogelijk te verdelen zodat je meerdere locaties kunt bezoeken. Je hoeft dus niet uit de genoemde provincies te komen.

Waar en wanneer?

Hieronder en in de evenementenkalender staat waar en wanneer de clubavonden gehouden worden. Zie de clubavond van jouw keuze voor de juiste aanvangstijd. 

Zelf een clubavond organiseren?

Wil je bij jou in de buurt ook een clubavond gaan organiseren? Dan kan dat en dan horen we graag van je. De contactpersoon voor de clubavonden algemeen is Natascha.

Meer informatie over de clubavonden

Club1

Clubavond Rotterdam 

Georganiseerd door Tijs. Locatie: Brasserie Thuis. Tijdstip: 19.30-21.30.


Clubavond Enschede

Georganiseerd door Carolien. Locatie: bij Carolien thuis. Tijdstip: 19.30-21.30.

 

Clubmiddag Lopik

Georganiseerd door Raymond. Locatie: Lopikerweg West, 3411 Lopik. Tijdstip: 12.00-20.00.

 

Club2

 

West-Brabant-West

Georganiseerd door Amy. Locaties en tijdstip zullen later bekend gemaakt worden. Hou hiervoor de kalender in de gaten. 

 

Friesland

Georganiseerd door Sharon en Carst. Datums komen binnenkort online te staan. Hou hiervoor de kalender in de gaten. 

 

*: De genoemde provincie is ter verduidelijking van de locatie, alle Mini-rijders (ook niet-leden) zijn welkom op alle clubavonden.
**: Oneven maanden: januari, maart, mei, juli, september, november. Even maanden: februari, april, juni, augustus, oktober, december. Het kan voorkomen dat een clubavond naar een andere dag verplaatst wordt over vervalt. Kijk dus altijd vooraf op de website om zeker te weten dat hij doorgaat.