Foto's

 • Achterhoekrit, november 2019

  Het was weer een leuke rit met mooie puzzels. En ook dit jaar kwam iedereen weer blij aan bij de finish. De foto's zijn van Joop, Marloes en Rien.

 • DoDa-rit, oktober 2019

  Traditie in het laatste weekend van oktober, de Dijk op Dijk af rit. Deze keer met een nieuwe uitzetter maar wel op de vertrouwde locatie in Drimmelen. Het was weer een leuke avond. De foto's zijn gemaakt door Han en Marloes

 • Brabantse Mini Clubdag, oktober 2019

  We waren te gast bij de Brabantse Mini Clubdag. De dag leek nat te worden maar uiteindelijk werd het prima weer. De Mini's stonden weer mooi opgesteld, je kon lekker shoppen bij de aanwezige stands en de hamburgers vonden gretig aftrek. Bonnie heeft weer mooie foto's gemaakt.

 • Drentherit, oktober 2019

  Verslag van Ricardo en foto's van hem en Ards. Vanochtend rond 9:15 in mijn pickupje gestapt en samen met de fourty van fam vd Laan richting Drentherit start gereden ca 30 min rijden vanaf huis. Net voor 10 uur op startlocatie (British car trading Klazienaveen) waar organisatie al aanwezig was. Rond 11 uur hadden ca 30 classic Minis en New Minis samen met hun 60 inzittenden gemeld voor de start van een route door oost-Drenthe en een stukje Duitsland. Het eerste deel van de route was een schitterend stuk rondom Klazienaveen en Weitteveen met een tussenstop bij de schaapskooi. Daarna het tweededeel van de route die ons naar Duitsland bracht.. Een heel kleine foutje in routeboek veroorzaakte een beetje commotie omdat 22 van de equipes "verdwenen"waren.. gelukkig heeft de organisatie middels wat belletjes snel alles weer opgespoord en is iedereen bij het olie- en gas museum gekomen voor rondleiding.... Na dit bezoek klein sprintje van ca 10 km tot de eindlocatie waar we met zijn allen hebben kunnen bijkomen met een kop koffie of fris. Het was een leuke toertocht. Ricardo

 • Nederlandse Mini Clubdag, september 2019

  Het was weer een mooie zonnige en gezellige dag met veel verschillende Mini's, bekende en nieuwe handelaren, stuurvaardigheid en kleppendekselraces en de verkiezing van mooiste Mini van de dag. De foto's zijn van Bonnie en Natascha

 • Noorderweekend, mei 2019

  De tweede editie van het vernieuwde Noorderweekend is alweer achter de rug. We hadden mooi weer. Dankzij de enthousiaste vrijwilligers waren er leuke activiteiten. En de deelnemers en bezoekers zorgden voor de gezelligheid. Wat wil je nog meer? Dit album hebben we samengesteld uit foto's van deelnemers en mensen uit de organisatie daarom staan er lekker veel foto's in. Veel kijkplezier en tot volgend jaar.

 • Noorderpuzzelrit, mei 2019

  Op de zaterdag van het Noorderweekend kon je meedoen met de Noorderpuzzelrit. De route voerde je door het mooie Drentse land en onderweg was er een tussenstop bij de stoomtrein in Stadskanaal. Zie voor meer info op www.minisevenclub.nl/evenementen/uitslagen/2019/noorderpu... De foto's zijn van Natascha, Ivo en Kenrick

 • Stuurvaardigheid en Kleppendekselraces, mei 2019

  De tweede ronde van de stuurvaardigheid en de kleppendekselraces van 2019 vond plaats tijdens het Noorderweekend in Drenthe. Het was gezellig druk en we hebben veel lol gehad. Bonnie en Roald, bedankt voor de foto's.

 • Paasrit, april 2019

  Yordi had een mooie rit uitgezet langs de Vecht. We zijn langs mooie dorpjes, landhuizen en kastelen gekomen. Onderweg stond er een lekkere lunch voor ons klaar en bij de finish was er nog wat te drinken. Mede dankzij het superzonnige weer hebben we genoten van deze dag. De foro's zijn van Andries, Tamara, Natascha en Yordy. En op /www.facebook.com/groups/minisevenclub staan er nog meer.

 • Nederlandse Mini Clubdag, april 2019

  Het was mooi weer en gezellig druk. Iedereen stond lekker te kletsen en genoot van de Mini's en alle activiteiten. Deze foto's zijn van Rien, Millard, Natascha en Bonnie.