Foto's

 • Meeting

  Meeting op circuit Zandvoort, juli 2023

  De Mini Seven Racing Club kwam in actie op Circuit Zandvoort, dus daar moesten wij als Nederlandse Miniliefhebbers natuurlijk bij zijn. Het circuit regelde een mooie plek op de paddock naast de raceMini's en we mochten zelfs een paraderondje maken over de baan. In dit album staan een paar sfeerfoto's van de zondagmiddag.

 • Zuid-Hollandrit,

  Zuid-Hollandrit, maart 2023

  Joan en Denise hadden deze keer een mooie route uitgezet van Papendrecht naar Dordrecht. Door de Biesbosch en met een pontje. En natuurlijk goede puzzelvragen. Het regende onderweg een beetje, maar daar lieten de deelnemers zich niet door uit het veld slaan.Het was een mooie dag.

 • Paasrit,

  Paasrit, april 2023

  Onze traditionele Paasrit op 2023 vertrok ook deze keer vanuit Hoonhorst. Yordy had weer een prachtige route uitgezet en iedereen heeft van de rit genoten

 • Nederlandse

  Nederlandse Mini Clubdag, april 2023

  Het was weer een gezellige clubdag met veel verschillende Mini's, goed weer en leuk activiteiten

 • 60

  60 jaar Mini Seven Club Nederland, september 2022

  Wat een feest was het zeg. Een mooie rit naar het event, lekker eten en een goede band. En je kon lekker blijven slapen dus het zo laat maken als je wilde.

 • Mini

  Mini Elfstedentocht, juni 2022

  De naam zegt het al, met de Mini's zijn we alle 11 steden van de Friese Elfstedentocht langs gegaan. Sharon en Kenrick, bedankt voor de foto's

 • Bataviaweekend,

  Bataviaweekend, juli 2022

  Na lang wachten was het afgelopen weekend zover, het twintigste Bataviaweekend was een feit. De blauw-witte tent stond weer klaar en het was weer vanouds gezellig. In dit album vind je een paar foto's van het weekend.

 • West

  West Brabantrit, mei 2022

  Een mooie puzzelrit die ook als toertocht gereden kon worden. Amy, bedankt voor de foto's

 • Nederlandse

  Nederlandse Mini Clubdag en British Cars & Lifestyle, april 2022

  Tijdens de British Cars & Lifestyle beurs mochten wij de tentoonstellingszaal vullen met Race- en Rally Mini's. In de zaal daarnaast was de beurs. En op zondag was buiten de Nederlandse Mini Clubdag. Binnen stonden de Mini's te shinen op de tentoonstelling, en buiten stonden er op het drukste moment ruim 230 Classic en New Mini's bij elkaar. De eigenaars genoten van de Mini's, sommigen streden mee bij de stuurvaardigheid en kleppendekselraces en natuurlijk werd er lekker geshopt bij de aanwezige verkopers. Het was een geslaagd weekend. Noel, Esther, Natascha en Florian, bedankt voor de foto's

 • Paasrit,

  Paasrit, april 2022

  Deze keer reden we een mooie rit over en langs de Overijsselse bergen. De start was in Hoonhoorst en we eindigden op de Holterberg. Het was heerlijk zonnig weer en we hebben genoten van de mooie route.