Foto's

 • Noorderweekend, mei 2019

  De tweede editie van het vernieuwde Noorderweekend is alweer achter de rug. We hadden mooi weer. Dankzij de enthousiaste vrijwilligers waren er leuke activiteiten. En de deelnemers en bezoekers zorgden voor de gezelligheid. Wat wil je nog meer? Dit album hebben we samengesteld uit foto's van deelnemers en mensen uit de organisatie daarom staan er lekker veel foto's in. Veel kijkplezier en tot volgend jaar.

 • Noorderpuzzelrit, mei 2019

  Op de zaterdag van het Noorderweekend kon je meedoen met de Noorderpuzzelrit. De route voerde je door het mooie Drentse land en onderweg was er een tussenstop bij de stoomtrein in Stadskanaal. Zie voor meer info op www.minisevenclub.nl/evenementen/uitslagen/2019/noorderpu... De foto's zijn van Natascha, Ivo en Kenrick

 • Stuurvaardigheid en Kleppendekselraces, mei 2019

  De tweede ronde van de stuurvaardigheid en de kleppendekselraces van 2019 vond plaats tijdens het Noorderweekend in Drenthe. Het was gezellig druk en we hebben veel lol gehad. Bonnie en Roald, bedankt voor de foto's.

 • Paasrit, april 2019

  Yordi had een mooie rit uitgezet langs de Vecht. We zijn langs mooie dorpjes, landhuizen en kastelen gekomen. Onderweg stond er een lekkere lunch voor ons klaar en bij de finish was er nog wat te drinken. Mede dankzij het superzonnige weer hebben we genoten van deze dag. De foro's zijn van Andries, Tamara, Natascha en Yordy. En op /www.facebook.com/groups/minisevenclub staan er nog meer.

 • Nederlandse Mini Clubdag, april 2019

  Het was mooi weer en gezellig druk. Iedereen stond lekker te kletsen en genoot van de Mini's en alle activiteiten. Deze foto's zijn van Rien, Millard, Natascha en Bonnie.

 • Betuwerit, maart 2019

  Wat hebben we weer geluk gehad met het weer bij de Betuwerit. Het was lekker druk en iedereen heeft genoten van de mooie route. Deze foto's zijn van Bonnie Molenaar.

 • British Cars & Lifestyle beurs, maart 2019

  Dit jaar stond onze stand in het teken van 60 jaar Mini en stonden de Mini's van onze leden verspreid over de beurs. We hebben genoten van alle Mini's en andere auto's en van de gezelligheid op de stand. Foto's: Natascha van der Heiden en Amy Schetters

 • Midden Limburgrit, maart 2019

  Een kleine terugblik op de Midden Limburgrit.

 • Brabantse winterrit, januari 2019

  Bij deze puzzelrit moest je je eigen route construeren en op de aangegeven punten foto's zoeken. Foto's: Joop Groos

 • Oud-en Nieuwrit, januari 2019

  De eerste rit van het nieuwe jaar. We zijn gestart met een lekker ontbijt in Zoeterwoude en daarna via Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar, Leiden en Hazerswoude naar Bleiswijk gereden. Paul en Demelza hadden weer een mooie route voor ons uitgezet en we hebben ervan genoten. @ Ron, Bonnie, Natascha en Peter bedankt voor de foto's.