De clubwinkelBij veel evenementen van de MSCN is de Clubwinkel aanwezig. Hier kun je voor clubleden interessante artikelen aanschaffen. Voor een aantal zaken hoef je niet tot een event te wachten, hieronder staat hoe je die kunt bestellen. 

Clubkleding

T-shirts en truien bestel je 10% met korting bij crewwear.nl. De kortingscode vind je achterin het clubblad en voor vragen kun je rechtstreeks met hun contact opnemen.

Visitekaartjes

Help jij mee om alle Minirijders in Nederland te laten weten dat onze leuke club bestaat? Bestel dan nu een voorraad promotiekaartjes via dit formulier. Wij sturen ze dan zo snel mogelijk naar je toe.

Mini Seven Club stickersStickers voor op je Mini

De gekleurde sticker krijg je zodra je lid wordt en kan voor 3,50 euro worden bijbesteld. Er zijn ook witte en zwarte stickers verkrijgbaar. Ook deze kosten 3,50 euro. Er komen geen verzendkosten bij. 

Vragen en opmerkingen

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met events@minisevenclub.nl. Heb je speciale wensen, of ben je van plan om naar een bepaald evenement toe te komen om een bepaald artikel aan te schaffen, neem dan vooraf even contact op om teleurstellingen te voorkomen.