Mini Nederland organiseert Mini United Challenge

 


Op 11, 12 en 13 mei verzamelen Mini-fans van over de hele wereld zich op het circuit Paul Ricard in Zuid-Frankrijk voor MINI United 2012. Een lifestyle event met heel veel muziek, race activiteiten, fans en vooral Mini's! We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat de F56, de volgende generatie new Mini, daar voor het eerst aan het publiek getoond zal worden.

Als aanvulling op MINI United organiseert MINI Nederland in samenwerking met CarChallenge de MINI United Challenge 2012: een rit van 2 dagen naar Zuid-Frankrijk. Doel is om met zoveel mogelijk MINI’s bij MINI United aan te komen.

Meer informatie vind je op de website van Mini Nederland, het volledige persbericht na de klik.

Volledig persbericht

München/Rijswijk. Van 10 t/m 12 mei organiseert MINI op Circuit Paul Ricard (Zuid-Frankrijk) het snelste Internationale festival op het gebied van muziek en autosport: MINI UNITED. Met de komst van spetterende live bands en DJ’s, snelle races en adembenemende stuntshows lijkt MINI UNITED 2012 dit jaar weer een waar spektakel te worden.

MINI Motorsport en beroepscoureurs zal zullen ook on-site een volledig programma van test- drives en de opleiding van chauffeurs leiden. Meer dan 2.600 bezoekers krijgen een kans om in hun eigen MINI of als co-driver van een professionele racer (mee) te rijden op het circuit.

Als aanvulling op MINI United organiseert MINI Nederland op 10 en 11 mei in samenwerking met CarChallenge de MINI United Challenge 2012: een rit van twee dagen naar Zuid-Frankrijk. Doel is om met zoveel mogelijk MINI’s bij MINI United aan te komen. Ook de 2 miljoenste MINI die deze maand werd overhandigd aan de gelukkige eigenaar zal met de MINI United Challenge 2012 meerijden. Alle MINI eigenaren kunnen zich aansluiten bij deze trip. Hoe meer MINI’s, hoe meer vreugd.