Seven 4 2012

 

In het verleden hebben we weleens een terugkerend item gehad, wat in één Seven in meerdere stukjes kopij voorbij kwam. Toeval? Misschien, maar wel leuk om te constateren. Zo hadden we eens een Seven met diverse teksten en foto’s van trouwpartijen, of die keer met een bepaalde Mini special die steeds ter sprake kwam.

In deze Seven is ook weer zoiets aan de hand. We hebben voor u slechts vijf korte stukjes tekst verdeeld over 28 pagina’s. Zijn de overige pagina’s dan leeg?

Die zijn gevuld met middel tot lange teksten met, gelukkig, voldoende fotowerk. Dit komt zelden voor, maar deze keer is het echt raak.

U mag dan meelezen in het dagboek van Marloes en Marco over het IMM in Hongarije en hun andere hobby, het vervolg op “Mijn project” van Patrick Zoomers, een vreemd verhaal van iemand die zich niet bekend wilt maken en dat tussen al die dames, met na het midden van deze Seven de Mini-ontwikkelingen volgens Howard, gevolgd door een heuse soap met kersen als toetje, een Dauwrit voor de uitgeslapen Mini-rijders onder ons en tot slot een twirling weekend op de camping in Lelystad.

Voor elk wat wils, zou je kunnen stellen.

Het slot stukje over Alec Issigonis en zijn Mini houdt u tegoed voor Seven 5. Dit kon er echt niet meer bij. Ook de laatste Club Dag gaat door naar de volgende Seven. Dat is niet erg, want ook die moet weer vol komen te staan met foto’s en verhalen over de Mini.

Aan u om ons daarbij te helpen!!!

Wij wensen u weer veel lees- en kijkplezier met deze Seven. Hij ligt binnenkort bij alle leden op de deurmat.

 

Joop en Ria Groos met assistentie van Marloes Donders.

Kopijsluiten volgende Seven Maandag 27 augustus 2012