Seven 5 2012

 

Een dezer dagen valt het laatste clubblad van dit jaar bij u op de deurmat! Laatste? Jawel, maar de toevoeging "van dit jaar" betekent dus nog niet mijn laatste clubblad, ofschoon Marloes wel steeds meer uit handen neemt.

Seven 6, het volgende clubblad, dat begin december bij u in de bus hoort te vallen, zal dit jaar wat extra (val)geluid opleveren. Meer zeggen we er niet over.

Terug naar de inhoud van Seven 5. We zouden bijna vragen, lees eerst de column op pagina 32 en kijk dan naar de mooie plaatjes op pagina 6. Hier hoort de vraag bij: "Is de Classic Mini een vervuiler?" Een soort gelijke situatie overkwam Angelique de Groot, toen zij haar 6-punten systeem nader ging uitwerken. Voer voor de nadenkers onder ons. Deze keer een korte impressie van een geslaagde Clubdag en een warm aanbevolen verslag van een wel zeer zonnige rit van Peter Nieser.

Als u dit jaar de Midden Limburg Rit heeft meegereden, dan zijn Erwin en Wendy geen vreemden voor u. Het levensverhaal van Alec Issigonis is bijna afgelopen en dus ook de ontwikkelingen van zijn baby. In het midden gaan we voor de Olympische titel van het clubblad van het jaar, of is het toch even iets anders. Dat mag u zelf beslissen. We blijven nog even in Engeland, want de familie Brugman heeft het London-to-Brighton-virus opgelopen. Ernstig? Dacht 't niet! Tijdens de Funny Games op de laatste Clubdag heeft u hem in actie kunnen zien (helaas keken de meeste bezoekers toch weer de andere kant uit) en hij, Ron van Hof, vertelt in deze Seven het hoe en waarom van zijn transportkeuze.

Een rit uitzetten is op zich een aardige klus, maar als je daarbij twee goeie assistenten hebt, dan is het bijna een eitje of een choco-soesje. Toch? Howard verblijdde ons deze keer met zelfs vier pagina's, waarvan één een meer dan chique uitstraling heeft. Tot slot een korte impressie van het 50-jarig jubileumfeest. Wees gerust, hier komt nog meer van. We eindigen deze Seven bij Ben van Leeuwen, waar de MSCN dit jaar juist is begonnen met de Oud en Nieuw Rit. Het balletje is weer rond!

Wij wensen u weer veel lees- en kijkplezier met deze Seven aflevering.

Joop en Ria Groos
Met assistentie van Marloes Donders

Let op: Kopijsluiting Donderdag 3 januari.